Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Stengade Fødselsdagsfest feat. Bexey [UK]

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 18. September 2020
Open from 20:00 to 02:00

En af de mest innovative fremadstormende artister på den britiske hiphop-scene, BEXEY, er klar til at bringe sin kompromilsløse genre-blændede stil til masserne med den kommende "Blood, Magic & Diamonds" EP, der forventes at udgives tidligt i 2020. BEXEY som blander sammen grime, jungle og rock uden besvær blev hyldet af Radio 1's Jack Saunders som "fremtiden".

OBS! Billetsalg starter fredag d.24 januar kl: 10

Bexey:
Han sidder i øjeblikket med over 100 millioner streams på tværs af alle platforme, og hans singler "HOT STEPPA", "GO GETTA" og "CUTTHROAT SMILE" ramte alle en million streams inden for deres første udgivelsesuge.

Det sidste år optrådte han foran udsolgte skarer på sin britiske og europæiske turné, spillede på Reading & Leeds og tog sine talenter over dammen for at samarbejde med Miami-baserede rapperen Jackboy på sangen "London til 1800."

Senest optrådte BEXEY på radioprogrammet "Sway in the Morning" på Sirius XM, hvor han delte alt fra at manifestere sit optræden på showet, til den "familie" forbindelse, han har med sine fans, og vigtigheden af at være åben om mental sundhed, som efterlod et varigt indtryk hos alle i studiet. Han talte også om musikken, der inspirerer ham og fremhævede sin lyriske "flow" på flere freestyles, inklusive en med Dave East.

open.spotify.com/artist/3PXR1cXkJk5aOekoGOtWFA?si=RAx4HfbrTAOAo7WT7o_rjA
www.youtube.com/watch?v=11WlRk1yjF4
-------------------------------------------------------------------------------
Entré: 160 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 175 kr i døren!

En af de mest innovative fremadstormende artister på den britiske hiphop-scene, BEXEY, er klar til at bringe sin kompromilsløse genre-blændede stil til masserne med den kommende "Blood, Magic & Diamonds" EP, der forventes at udgives tidligt i 2020. BEXEY som blander sammen...

Tickets
Bexey [UK] 160 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve