Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DANDUG AS

brenn. @Sjøboden Live Scene

Organizer DANDUG AS
Venue Sjøboden Live Scene
Bryggegata 6, Mandal, Norge
Date 13. March 2020
Open from 21:00 to 23:55

brenn. inntar Sjøboden 13. mars 2020 med Elsker Tour, del 2! ♥

Gjennom 2019 etablerte brenn. seg som en av de beste liveartistene i landet, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen. Høsten 2019 la de ut på sin første headlinerturné i form av Elsker Tour, etter slippet av debutalbumet Elsker.

Elsker Tour del 1 inkluderte stappfulle hus i både Oslo og Trondheim, og halvveis i turnéen ble de nominert til «Årets Liveartist» på P3 Gull 2019, for sitt energiske liveshow på både festivaler og egne klubbkonserter. Nå er de klare for å gi enda flere norske byer den samme opplevelsen med del 2 av Elsker Tour !

Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire. Debutalbumet Elsker kom til verden 4. oktober 2019, til strålende mottakelse av både fans og anmeldere, og beviste for alle at de har kommet for å bli. Dagsavisens Geir Rakvaag skrev blant annet følgende i sin
anmeldelse der han belønnet rockeduoen med terningkast 5:
«Så levende gitarrock som det går an å høre i 2019.»
Gode skussmål for musikken til tross; det er live brenn. har fått mest omtale hittil i karrieren, og en imponerende festivalsommer i 2019 resulterte i gode anmeldelser. NRK P3 sparte ikke på kruttet etter å ha sett brenn. på Malakoff, og belønnet bandet med terningkast 6:
«brenn. er ikke bare det søteste, men kanskje også Norges beste rockeband akkurat nå. For min del driter jeg i om rocken dør, så lenge brenn. lever»

Håvard Røsæg, NRK P3
VG opplevde energibombene under Øyafestivalen, og belønnet brenn. med terningkast 5:«Jeg har sett norsk rocks fremtid. Den står i flammer.»

Opplev Norges søteste og beste rockeband akkurat nå på Sjøboden!!

brenn. inntar Sjøboden 13. mars 2020 med Elsker Tour, del 2! ♥

Gjennom 2019 etablerte brenn. seg som en av de beste liveartistene i landet, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen. Høsten 2019 la de ut på sin...

Tickets
brenn. @Sjøboden Live Scene 210 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve