Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VOKAL VIVO

GAP - Vokal Vivo og Emilie Heldal Lidsheim

http://www.vokalvivo.com
Organizer VOKAL VIVO
Venue Vålerenga kirke
Vålerenga kirke, Hjaltlandsgata, Oslo, Norge
Date 14. March 2020
Open from 19:30
Show starts 20:00

Vokal Vivo inviterer til konserten "GAP - mellom alt det store" med fiolinist og vokalist Emilie Heldal Lidsheim og kontrabassist Stian Andersen i Vålerenga Kirke.

Gap er en konsert som tematiserer dagsaktuelle tema som klimakrise og gap mellom kulturer, samt uroen det fører med seg hos individer og i samfunnet. Med musikk og tekster som tematiserer kulturforskjeller, urettferdighet, klima, natur og konflikt, setter vi ord og ikke minst toner på alvorlige tema.

Emilie Heldal Lidsheim er en norsk fiolinist, sanger, låtskriver og bratsjist. Musikken hennes er inspirert av norsk visesang, pop, jazz og folkemusikk. Av artister hun er inspirert av kan nevnes Siri Nilsen, Frida Ånnevik og Anja Garbarek. Sangene hennes er intime og lyriske og med hennes norske tekster synger hun om politiske og kulturelle forskjeller i samfunnet og personlige tanker og erfaringer. Til høsten gir hun ut sitt debutalbum på plateselskapet Øra fonogram.
Hør mer av Emilie her: www.soundcloud.com/emilie-heldal-lidsheim

Stian A. E. Andersen er kontra- og elbassist og komponist fra Stavanger, bosatt i Oslo, som har markert seg på den norske jazzscenen gjennom flere plateaktuelle band. Han jobber som frilans musiker.

Dørene åpner kl 19.30, konsertstart kl 20.00

Vokal Vivo inviterer til konserten "GAP - mellom alt det store" med fiolinist og vokalist Emilie Heldal Lidsheim og kontrabassist Stian Andersen i Vålerenga Kirke.

Gap er en konsert som tematiserer dagsaktuelle tema som klimakrise og gap mellom kulturer, samt...

Tickets
Student/Honnør 100 NOK
-
0
+
Voksen 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve