Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

FÅ BILL! Highasakite / Terminalen 5 år

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date 26. April 2020
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 18

Det er 5 år siden Highasakite var første band som stod på scenen på Ålesunds nye byscene. Vi er ekstremt stolte over at vi får de tilbake 26. april 2020 for å gjøre en eksklusiv konsert i anledning Terminalen 5 år.

Highasakite

“Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”
Slik oppsummerte iTromso.no konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Bl.a gjestet bandet for andre gang et utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band får til.

I februar slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, bl.a har tittellåta hatt tung rotasjon i hele år, mens singelen Elastic State Of Mind var nummer én på norsk radio flere uker høsten 2018.

Nå nylig, og så godt som uten forvarsel, slapp bandet enda mer ny musikk. Denne gangen har Highasakite laget et minialbum de har valgt å dele i to deler. Første del er ute nå, og med hit-singelen «Can I Be Forgiven» vises et band som sprudler av skaperglede.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Uranium Heart-turneen har tatt bandet rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og nå er det endelig tid for å besøke noen flere norske festivaler! Highasakite gleder seg til å møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

Dører 19:00
Show 20:00
ID 18

Det er 5 år siden Highasakite var første band som stod på scenen på Ålesunds nye byscene. Vi er ekstremt stolte over at vi får de tilbake 26. april 2020 for å gjøre en eksklusiv konsert i anledning Terminalen 5 år.

Highasakite

“Det mest...

Tickets
Highasakite / Terminalen 5 år 549 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve