Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Trubadur

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Saturday 24. April 2021
Open from 20:00 to 02:00
Show starts 21:00

Den genre-miksende gruppe Trubadur spiller alternativ indie-hiphop ledt an af den excentriske frontfigur Kasper Aarvik. Med inspiration hentet i alt fra trap og til John Mogensen præsenteres lytteren for et både hårdtslående og sårbart tekstunivers i et organisk og stemningsfyldt lydbillede. Musikken er blevet beskrevet som “Suspekt møder Benal på en mørk indie-sti!” (KarriereKanonen). Gruppen har i en årrække figureret på den danske musikscene med koncerter på bl.a. Lille Vega, Loppen og Stengade.

Trubadur stræber først og fremmest efter at formidle følelser. Sproget er abstrakt for at indfange følelserne, som de opleves. Som lytter kan man komme til kort, hvis man prøver at forstå - i stedet handler det om at opleve og sanse det umiddelbart som en følelse.

Alt er i opbrud i dag. Det er Trubadur på sin vis også et bevis på. Det er en sammensat gruppe, med rødder i forskellige genrer, men med en fælles stræben efter et noget nyt. Klassiske genre-definitioner og kassetænkning må vige pladsen for ambitionen om et personligt udtryk og medlemmernes egen afspejling i musikken.

Trubadur har indledt 2020 med singlen ‘Hvorfor så blå’ og gruppen har endnu en single på vej. I 2017 udgav Trubadur EP’en ‘Arabesk’, og i 2018 udgav de singlen ‘Mand under sengen’. Dobbeltsinglen ‘Overload/Underload’ udkom i foråret 2019, og senest har gruppen i oktober 2019 markeret sig med EP’en ‘Så Længe’.

Den genre-miksende gruppe Trubadur spiller alternativ indie-hiphop ledt an af den excentriske frontfigur Kasper Aarvik. Med inspiration hentet i alt fra trap og til John Mogensen præsenteres lytteren for et både hårdtslående og sårbart tekstunivers i et organisk og...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve