Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

INTET ALTID

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 08. October 2020
Open from 20:00 to 00:00
Show starts 20:00

INTET ALTID er en art-pop gruppe bestående af digter/sanger Caspar Eric og musiker Mikkel Grevsen. Gruppen laver musik i et følsomt-, mørkt- og hårdtslående lyd- og tekstunivers; hvor det ærlige og det fremmedgjorte eller det udfordrende og det tilgængelige ikke er modsætninger.
”Når nogen rammer jorden” er gruppens debutalbum, som udkom i 2019 på Tambourhinoceros. Albummet er melankolsk og poppet og kombinerer en tung autotune-vokal med håndspillede horn og synthesizere, trappede R&B-trommer, samplede demonstrations-skrig og klassiske følelsesladede popomkvæd med en energi og en puls, som man kan smide hænder op til, smelte sammen til, græde til - om det så er alene på værelset, på et bord midt under en middag eller på dansegulvet.

Med en tro på, at poppen har en evne til at forene os om de ting, som er svære at snakke om, handler teksterne om alt fra bankverdenen til depression, om at leve med en anderledes krop, om at skulle leve op til forestillingen om det lykkelige liv - men mest af handler de om, hvordan samfundet påvirker de relationer, vi har til hinanden, hvordan kærligheden og fællesskabet presses af nutidens forventninger om, at vi for alt i verden skal smile og tjene penge.
Netop kærligheden og længslen løber som en permanent understrøm i både lyden og sangskrivningen, som noget vi først alt for sent lægger mærke til - i det øjeblik hvor livet virker til at gå i stå, går i stykker, når vi mister fodfæstet, eller når vi rammer jorden.

INTET ALTID er en art-pop gruppe bestående af digter/sanger Caspar Eric og musiker Mikkel Grevsen. Gruppen laver musik i et følsomt-, mørkt- og hårdtslående lyd- og tekstunivers; hvor det ærlige og det fremmedgjorte eller det udfordrende og det tilgængelige ikke er...

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve