Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Brynjar & Stapes hyller Neil Young - Kulturfabrikken Klubbscenen

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 11. April 2020
Open from 14:39
Show starts 22:00

Brynjar Takle Ohr & The Impossible Stapes hyller Neil Young
Den 11. april får musikkelskere i Kristiansund igjen muligheten til å høre Brynjar i rollen som en av de beste Young-tolkerne vi har, sammen med et band bestående av noen av Norges beste musikere.

I år har Brynjar valgt å fokusere spesielt på årene 1970 til 1975; fem år hvor Neil Young gikk fra å være på sitt mest folkelige og populære til å være på sitt mest utilnærmelig skakke og skranglete.

Den helt sinnssyke rekken med kanonskiver Young nærmest spydde ut fra ‘70 til ‘75, er i dag alle regnet som ubestridelige klassikere, selv om datidens kritikere ikke helt visste hva de skulle mene.

“After the Goldrush” (1970), “Harvest” (1972), “Time Fades Away” (1973), “On the Beach” (1974), “Tonight’s the Night” (1975) og “Zuma” (1975), er alle album som hører hjemme på enhver liste over rockehistoriens beste plater!

Den store Byscenen i Kristiansunds nye storstue Kulturfabrikken, blir den perfekte rammen rundt konserten. Med både lyd- og lysforhold i absolutt toppklasse, vil dette bli en Young-hyllest for historiebøkene!

At Brynjar Takle Ohr fra El Cuero er en nesegrus beundrer av den nå 74 år gamle legenden, er ingen hemmelighet. Etter ti år, sju kritikerroste album og hundrevis av konserter landet rundt, har El Cuero opparbeidet seg en posisjon som en av fanebærerne for gitarbasert rock her i landet og et av våre aller beste liveband. Allerede fra deres første album i 2007, var det lett å høre at Brynjar har en fascinasjon for Neil Youngs musikk som muligens var litt utenom det vanlige. Og det er kanskje spesielt som gitarist han har latt seg inspirere aller mest.

I mer enn 20 år har Kristiansunderne hatt gleden av å høre Brynjars Young-tolkninger fra byens mange scener, og siden den aller første hyllest-konserten så langt tilbake som i 1995, har har disse konsertene etterhvert vokst til å bli en årlig begivenhet som alltid trekker fulle hus.

Brynjar Takle Ohr & The Impossible Stapes hyller Neil Young
Den 11. april får musikkelskere i Kristiansund igjen muligheten til å høre Brynjar i rollen som en av de beste Young-tolkerne vi har, sammen med et band bestående av noen av Norges beste musikere.

Tickets
Brynjar & Stapes hyller Neil Young - Kulturfabrikken 200 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona virus has enormous consequences for society as a whole, both when it comes to health and financially. One of the industries that was hit the earliest and hardest is the experience industry.

The majority of organizers, artists, nightclubs, technicians and others who make a living gathering people have lost their livelihoods and life's work from one day to the next.

We are now doing everything in our power to help save culture.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve