Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
O A DEVOLDS SØNNER AS

Helsesista på Devoldfabrikken

Organizer O A DEVOLDS SØNNER AS
Venue Devoldfabrikken Utsikten
Geilneset, Langevåg, Norge
Date 15. October 2020
Open from 17:30 to 19:00
Show starts 18:00
Min. age 12

Velkommen til foredrag med selveste Helsesista torsdag 11.juni kl.18-19!
Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i fem år, da hun på tampen av 2016 åpnet snapchatkontoen «Helsesista». Hun har nå 200 000 abonnenter på kanalen sin, og med en dundrene miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet, sprer hun Helsesista sitt budskap - å være med og løfte den psykiske helsen til barn og unge.

Tale setter fokus på tabubelagte temaer som overgrep, vold, nakenbilder, selvmordstanker og det å ha det vanskelig inni seg, våge å be om hjelp.
«Vi kan ikke forvente at ungdommer skal oppsøke voksne på støvete kontorer. Vi må møte ungdommene der de er, tilpasse vårt språk til de vi snakker med, og jobbe for å skape nærhet i digital kommunikasjon.», sier hun.

Tale er blitt tildelt 12 priser for sitt arbeid som Helsesista. Blant dem er Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Tabuprisen 2018. Selv verdsetter hun høyest meldinger fra ungdom som forteller at de på grunn av hennes arbeid har våget å be om hjelp.

Passer for ungdom fra 12 år.
Billetter på Tikkio.no / cover 100,- fra 16 år og oppover

Velkommen til foredrag med selveste Helsesista torsdag 11.juni kl.18-19!
Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i fem år, da hun på tampen av 2016 åpnet snapchatkontoen «Helsesista». Hun har nå 200 000 abonnenter på kanalen sin,...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve