William Hut I Albumslipp I Antikvariatet

Antikvariatet
25. November 2016
Doors open at 19:00
Doors closes at 01:00
http://www.williamhut.com/

WILLIAM HUT - Hafnir Games
Med nytt band og nytt album i bagasjen legger William Hut i høst ut på en klubb turne for å presentere ny musikk. Med låter som ”Memorial” og ”Bliss” har han allerede markert seg med et spennende og friskt uttrykk.

De siste par årene har William Hut gjennomført en musikalsk reise hvor han har hentet inspirasjon fra ulike sjangre. Hans nye album er produsert av Ole Gunnar Gundersen (Lorraine) og islandske Gisli Kristjansson, innspillingene er gjort i Norge og på Island. Albumet Hafnir Games vil nok for mange som ikke har fulgt hele hans karriere overaske med et mer alternativt lydbilde med slektskap til Huts utgivelse Road Star Doolittle. Sammen med sine nye musikere gleder han seg til å formidle et stemningsfullt livesett for dere.

For mange er William Hut mest kjent for sitt suksess album ”Nightfall”. Med låter som ”Take It Easy” og ”You Might Thrill Me” gjorde han det sterkt på norsk radio. Take It Easy lå hele 29 uker på VG listen topp 20. Han har også en lang karriere bak seg som vokalist og frontfigur i bandet Poor Rich Ones som i sin tid ga ut fire album og turnerte flittig i USA, Tyskland og England. ”Hafnir Games” som er Williams åttende solo album gis ut på Apollon Records i alle format.

This event has concluded already.