Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

The Entrepreneurs + Modest

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 10. December 2020
Open from 19:30 to 23:00
Show starts 20:00

Storladen lyd, potente forvrængninger og støjrock i æstetisk stærke variationer - The Entrepreneurs’ eksplosive rockshow er tilbage på Studenterhuset!

********
Entré 130 kroner inkl. gebyr
Døre: 20:30
Koncertstart: 21:00
********

The Entrepreneurs vender tilbage til Danmark i 2020 efter koncerter i bl.a. Tyskland og England henover 2019 for at spille intense koncerter for deres danske publikum. Med sig har de nye lyde og energi, som bandet passioneret har arbejdet på til det, der bliver den kommende plade.

Deres eksperimentelle og energiske lydunivers er grundessensen i bandets sangskrivning, der efter endnu et års udforskning har bragt nye sange med sig. The Entrepreneurs nyder et ry som et fremstormende og erfarent liveband, der ikke er bange for at udfordre deres koncertgængere.
“Vi glæder os vildt meget til at komme ud og besøge nogle af vores absolutte yndlingsvenues i Danmark. Vi har befundet os i studiet og øvelokalet længe nu og trænger til at komme ud og møde alle vores fantastiske musik-fans igen” fortæller bassist Anders Hvass.
Med udgivelsen af deres debut-EP, Tony Rominger, i 2016 manifesterede
forsanger og guitarist Mathias Bertelsen, bassist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig som et af Danmarks bedste live-bands. I februar 2019 udgav bandet deres debutalbum via det velansete independent-selskab Tambourhinoceros, der fik stor ros med på vejen fra danske såvel som engelske medier og anmeldere. Debutalbummet Noise&Romance er en udforskning og rejse i nogle af rockens mest toneangivende subgenre som punk, grunge og post-rock, der ikke kun fik god medvind hos de danske rockentusiaster, men også skubbede bandet afsted ud til udenlandske fans.

Efter en omfattende turné i kølvandet på albummet opnåede trioen hurtigt et rygte som et af de mere prominente livebands i Danmark med deres æstetiske rige og eksperimenterende koncerter, der bragte dem fra SPOT til bl.a. Reeperbahn Festival i Hamborg og legendariske spillesteder i London. I en rejse fra deres EP henover debuten vil The Entrepreneurs lande sikkert i deres nye kompositioner og bringe det med, rub og stub, til forårets annoncerede koncerter.

+ Support: Modest
shordwoodrecords.bandcamp.com/album/pretty-sure-its-honest-ep

Storladen lyd, potente forvrængninger og støjrock i æstetisk stærke variationer - The Entrepreneurs’ eksplosive rockshow er tilbage på Studenterhuset!

********
Entré 130 kroner inkl. gebyr
Døre: 20:30
Koncertstart: 21:00
...

Tickets
Entré 130 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve