Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Göran Fristorp

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Tofte Samfunnshus
Vestre Strandvei 2, Tofte, Norge
Date Sunday 11. April 2021
Open from 18:00 to 22:00
Show starts 19:00

KONSERTEN HAR BLITT FLYTTET FRA 6. SEPTEMBER TIL 11. APRIL 2021. DETTE SKYLDES KARANTENE I FORBINDELSE MED COVID-19.

Göran Fristorp regnes som en av Skandinavias ledende singer-songwriters, og har gjort seg bemerket både innen visetradisjonen og som jazzmusiker. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og enorme allsidighet, og evnen til å fange publikum fra første tone.
Dette blir en helt spesiell og minnerik aften i Tofte Samfunnshus.

Han har samarbeidet med artister som Herborg Kråkevik, Helen Sjöholm, Arild Andersen, Putte Wickman, Arne Domnérus, Marian Aas Hansen og Karoline Krüger, og har blitt et godt etablert musikknavn både i Norge og Sverige.

Med 27 albumutgivelser har Göran Fristorp en omfattende diskografi. Den rommer titler som Egna låtar (1974), Musik från Norge (1984), Pie Jesu (2003) og Göran Fristorp sjunger og spelar Taube (1990), samt 2013-utgivelsen sammen med KORK, Klassisk Fristorp.
Göran Fristorp har turnert Norge rundt med Sven-Bertil Taube, som er mest kjent for å representere musikken til faren og legenden Evert Taube. Sammen utgjør de to av de fremste forvalterne av den svenske visearven. Gjennom Taubes personlige tolkninger av sin fars materiale og Fristorps gitarvirtuositet og intensitet, skaper de visemagi.

KONSERTEN HAR BLITT FLYTTET FRA 6. SEPTEMBER TIL 11. APRIL 2021. DETTE SKYLDES KARANTENE I FORBINDELSE MED COVID-19.

Göran Fristorp regnes som en av Skandinavias ledende singer-songwriters, og har gjort seg bemerket både innen visetradisjonen og som jazzmusiker....

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve