Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Riot City [CAN] + Traveler [CAN] + Pectora [DK]

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 15. March 2021
Open from 19:30 to 23:59

Det bliver speed, stål og en rendyrket heavy metal bombe når Stengade og Metal Magic Festival præsenterer sammen to klassiske heavy metal bands i Riot City og Traveler. Begge bands kommer fra Canada og kommer til med at spille deres første koncerter i Danmark denne aften. Desuden vil danske Pectora spille deres første show I københavn med den nye frontmand.

RIOT CITY:
Før man kan brænde natten, skal man først eje natten. Det var præcis, hvad Riot City havde til hensigt at gøre på deres brølende 80's retro metal debut album 'Burn The Night'. Stålets genfødsel skrev Devilution, som gav pladen 4/5 i karakter.

Riot City lever hårdt og kører frit, ligesom 80'erne aldrig sluttede for dem. Med inspirationer som Judas Priest, Jag Panzer og Helstar f.eks, formår Riot City at genfriske samt hylde metalklichéerne mens de sigter mod at bringe den herlige æra af traditionel heavy metal tilbage.

Bandet lever og forstår helt klart denne æra af metal, og spiller den med masser af hjerte, de kører på højt tempo og dog er der rigeligt med plads til atmosfæriske passager. Hvis du elsker metallyden fra 80'erne skal du ikke gå glip af denne aften,

riotcityofficial.bandcamp.com/releases

Traveler:
Endnu et band fra Canada i hvad virker som en bølge af bands derfra som spiller retro metal for tiden.

Hvad er der ellers at sige? Efter en ekstremt lovende demo-EP er Traveler vokset til et solidt band sidste år og har overskredet de høje forventninger til heavy metal-scenen med deres debutalbum. 80'erne drypper fra sangene, og alligevel lyder det aldrig som en simpel Maiden eller Priest-blanding.

travelermetal.bandcamp.com/

Pectora:
2019 var et vildt år for Pectora. Det Roskilde-baserede heavy metal band udgav sidste år deres debut album "Untaken" (produceret af Orden Ogans Sebastian "Seeb Levermann") til store roser i både den danske og udenlandske presse, hvor bl.a Metalized kvitterede med 9/10 og Devilution med 4/5.

Bandet udgav "Untaken" med et brag af et releaseparty på Gimle i foråret 19' og strøg derefter på turné i Sverige, Tyskland, Holland og England som support for bl.a. Screamer (SE), Them (US) og Tygers Of Pan Tang (UK). Samme år spillede Pectora til den store Copenhell warm up I Pumpehuset, til Aalborg Rock- og Metalfestival inden den store finale blev spillet på et udsolgt Gimle i Roskilde med Electric Guitars i december.

Bandet fik i begyndelsen af 2020 en ny sanger (Philip Butler fra Encyrcle) og koncerten på Stengade vil blive den første i København i den nye opsætning! I kan godt glæde jer til Pectora i en ny og stærk opstilling!

www.pectora.bandcamp.com/releases
______________________________________________
Entré: 125 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 150 kr i døren!

Det bliver speed, stål og en rendyrket heavy metal bombe når Stengade og Metal Magic Festival præsenterer sammen to klassiske heavy metal bands i Riot City og Traveler. Begge bands kommer fra Canada og kommer til med at spille deres første koncerter i Danmark denne aften....

Tickets
Riot City [CAN] + Traveler [CAN] + Pectora [DK] 125 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve