Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Total Hip Replacement + support

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 15. October 2020
Open from 20:00 to 23:59
Show starts 20:00

Total Hip Replacement udgiver deres andet fuldlængde album d. 9 oktober og tager i den forbindelse på en omfattende releaseturné rundt i Danmark. Torsdag d. 15 oktober kommer de til København og Stengade med den nye plade under armen!

"For to år siden udgav vi vores debutalbum “Wonder Why” og har lige siden arbejdet hårdt på næste plade der udkommer fredag d. 9 oktober 2020. Vi glæder os rigtig meget til at komme forbi Stengade og fyre op for en fest med vores københavnske venner og fans! Det her album er meget specielt og betydningsfuldt for os med features fra nær og fjern og vi glæder os usandsynligt meget til at drikke en øl og fejre det med jer!" - THR

Total Hip Replacement er en energisk bevægelse, der inspirere til dans, sang og refleksion.
Bandets kerne består af syv aarhusianske musikere, der effektivt sammenfletter og nyfortolker støvet reggae, maskinel dub og funky soul. Bandets gennemslagskraftige budskaber i kombination med dansable grooves og farverige blæser-hooks, sætter sindet fri og hofterne på prøve. I en tid hvor fællesskaber splittes og mennesker fremmedgøres, skaber bandet sammen med publikum nærvær og plads til forskellighed. Publikum har indtil nu danset med til mere end 250 koncerter i ind- og udland, og bandet bliver ved med at forny sig og inviterer nye genre og musikere med i kollektivet.

Total Hip Replacement udgiver deres andet fuldlængde album d. 9 oktober og tager i den forbindelse på en omfattende releaseturné rundt i Danmark. Torsdag d. 15 oktober kommer de til København og Stengade med den nye plade under armen!

"For to år siden udgav vi...

Tickets
Total Hip Replacement + support 80 DKK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve