Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Frøkedal + Shikoswe // Plenen 2020

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Frukt & Grønt
Frukt & Grønt, Tollbugata, Drammen, Norge
Date 13. August 2020
Open from 18:00 to 23:00

Velkommen til en dobbelkonsert absolutt ingen bør gå glipp av – med to av landets aller ypperste artister i Frøkedal og Shikoswe.

Dørene åpnes kl. 18.00, konsertstart kl. 19.00.

Frøkedal lager fantastisk, og tidvis eksentrisk, folkpreget pop. Sammen med bandet Familien har hun skapt et unikt og egenartet lydbilde der fele og eksotiske klimpreinstrument går hånd i hånd med elgitar og synth. De to albumene de har gitt ut er utvilsomt noe av det beste som har kommet av norsk musikk dette tiåret.

Da Shikoswe kom med debutplaten «Back in the Tall Grass» i august i fjor fikk den femmere over hele linja her hjemme – og ikke minst en glitrende anmeldelse i Pitchfork. Tidligere har hun valgt å kalle sounden sin for både svevende pop og inderlig alternativ, men uavhengig av sjanger er det kontakten mellom folk som musikk tilrettelegger hun alltid er ute etter å dyrke enten du opplever fantastiske Shikoswe live eller på tape.

---

Viktig informasjon:

– For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren, med avstand til andre.
– Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).
– Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.

Velkommen til en dobbelkonsert absolutt ingen bør gå glipp av – med to av landets aller ypperste artister i Frøkedal og Shikoswe.

Dørene åpnes kl. 18.00, konsertstart kl. 19.00.

Frøkedal lager fantastisk, og tidvis eksentrisk, folkpreget...

Tickets
Frøkedal + Shikoswe // 19:00 300 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve