Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Marte Wulff + Cecilie Helgedal // Plenen 2020

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Frukt & Grønt
Frukt & Grønt, Tollbugata, Drammen, Norge
Date 07. August 2020
Open from 18:00 to 23:00

Åpningskonsert for Plenen 2020. Fri entré!

Marte Wulff er to ganger Spellemann-nominert, og har gitt ut seks soloalbum og fire album med ulike bandkonstellasjoner. Hun er kjent for sine personlige historiefortellinger, norske tekster, sterke melodier og formidable formidlingsevne. Hun har flere radiohits på samvittigheten, og er også en yndet duettpartner.

Wulffs samfunnsengasjement har berørt mange, der hun har hun gjort seg bemerket som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken. I vår slapp Marte sitt sjette album «Ringer i vannet», der hun med humor og innsikt fletter inn både kapitalismekritikk, klimakamp og verdispørsmål i sine poptekster, side om side med sanger om sorg og mange slags kjærlighet.

Cecilie Helgedal imponerte under fjorårets Nysådd på Plenen. Siden har hun utviklet seg ytterligere og gitt ut ny musikk – vi gleder oss til å se og høre henne igjen!

Konserten er gratis. Hent ut dine billetter via linken under.
NB! I og med at konserten er gratis og med begrenset antall plasser ber vi deg melde fra om billetten din IKKE benyttes slik at andre kan overta den.

---

Viktig informasjon:
– For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet av arrangøren, med avstand til andre.
– Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).
– Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.

Åpningskonsert for Plenen 2020. Fri entré!

Marte Wulff er to ganger Spellemann-nominert, og har gitt ut seks soloalbum og fire album med ulike bandkonstellasjoner. Hun er kjent for sine personlige historiefortellinger, norske tekster, sterke melodier og...

Tickets
Marte Wulff + Cecilie Helgedal // Plenen 2020 0 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve