Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Sundays + Asger Techau

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 30. October 2020
Open from 20:00 to 02:00

OBS// Billetsalg starter fredag d. 31 juli kl: 11 //OBS

SUNDAYS:
Siden debut-koncerten på SPOT Festival 2016, har SUNDAYS skabt sig et navn på den danske undergrundsscene, som de med hastige skridt bevæger sig videre fra. Kvartettens særegne stil væver sig gennem poppens melodiøsitet, indie-rockens melankoli, og folk-scenens lidenskabelige tekstunivers.

SUNDAYS er anført af sanger og sangskriver, Magnus Jacobsen, som i bandets helhed bakkes op af Morten Falk på trommer, Marie Linander på bas og Victor Ovesen på elguitar. Med fortællingen og den akustiske intensitet i centrum, har SUNDAYS gjort en dyd ud at være en organisk størrelse, som finder sin form alt efter hvor de er; lige fra solo med Magnus og en guitar, til den fulde kvartet. SUNDAYS har hidtil optrådt på bla. SPOT Festival, Oppenheimer, UHØRT, Smukfest, Store VEGA – og var i november 2018 på første udlands-togt, med showcases på Sørveiv i Norge, og Indie Week i Toronto, Canada.

Bandet udgav det anmelderroste debutalbum ’Wiaca’ d. 25. januar 2019, med releasekoncerter i København, Odense, Aalborg og Aarhus, samt en support tour for engelske 10cc på landets største venus. ‘Wiaca’ tager udgangspunkt i Magnus’ udredning af overgangen fra barn til ung, og ung til voksen, med referencer til nordjyske barndomsminder, den græske mytologi og selvmedlidende rødvinsdans. Ordet ’Wiaca’ er et akronym for ’Where It All Comes Alive’, som er et gennemgående mantra i bandet: ”om man hører os fra scenen eller i hørebøfferne, så skal lytteren kunne mærke at vi lever til fulde netop der, i musikken”, fortæller Magnus.

I 2020 vil bandet udgive en række maxi-singler, skabt i samarbejde med en forskellige producere, for at udforske lyden af SUNDAYS. Første udspil ‘Colourblind / High or Low’, har haft Per Frost (GNAGS) i producer-stolen, og blev udgivet d. 7. februar, til stor ros af både dansk, engelsk og tysk presse. Den 24. april udgives endnu en maxi-single, produceret af Asger Techau (Kashmir, The White Album), efterfulgt af en række koncerter i Danmark og Norge.

www.celebrationrecords.dk
sundaysofficial.bandcamp.com/

Asger Techau:
Asger Techau sprang ud som solist i 2016 efter mere end 20 år som trommeslager i det hæderkronede band Kashmir. Debutalbummet 'Phonetics' vidner om Techaus øre for melodisk guitarpop, som han stilsikkert tilføjer sit helt eget præg.

I 2019 udgav han sit andet album, 'Descendence', hvor den musikalske palet er blevet udvidet, og lydbilledet er blevet skubbet i nye spændende retninger. Albummets sange er skrevet i en lejlighed i New York, hvor Techau har haft mulighed for at dykke dybt ned i de mentale lag. Han betegner sangene som de mest helstøbte og modne fra sin hånd.

www.asgertechau.com
-------------------------------------------------------------------
Entré: 150 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 170 kr i døren!

OBS// Billetsalg starter fredag d. 31 juli kl: 11 //OBS

SUNDAYS:
Siden debut-koncerten på SPOT Festival 2016, har SUNDAYS skabt sig et navn på den danske undergrundsscene, som de med hastige skridt bevæger sig videre fra. Kvartettens særegne stil væver...

Tickets
Sundays + Asger Techau 150 DKK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve