Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
CENTRAL BYBRYGGERI AS

Ida Jenshus // Central

Organizer CENTRAL BYBRYGGERI AS
Venue Central Bybryggeri, Flekkefjord
Hidragaten 27, Flekkefjord, Norge
Date 24. October 2020
Open from 18:00 to 02:00
Show starts 20:00

Ida Jenshus hadde et fantastisk år i 2019 med den nye plata si "From This Day On" etterfølgt av en omfattende turné der hun besøkte Flekkefjord og Spira i Oktober. Ida ble fasinert av Flekkefjord by og ikke minst den gode atmosfæren på Central Bybryggeri. Nå spiller hun på vår lille intimscene i soloformat.

I løpet av sine første fem år som plateartist laget Ida Jenshus tre album, Color of the Sun (2008), No Guarantees (2010) og Someone to love (2012) som satte standarden på den norske americana-scenen og som behørig ble premiert med tre Spellemannpriser på rad. Altså tre country-harper på hylla, en bedrift som strengt tatt burde kunne veksles inn i et permanent opphold i Nashville.

Men Ida Jenshus er ikke en artist som hviler, selv ikke på en ekstra stor haug med laurbær. Hun har stadig flyttet grensene for musikken sin. Og i 2019 kom siste tilskudd til diskografien, den flotte og fengende «From This Day On», og det er tydelig at Ida’s nye retning er betraktelig mer framoverlent og utadvent enn tidligere. Med sin nydelige stemme, og med et litt mer pop-ete uttrykk fra den siste plata blir det en ny type opplevelse med Ida Jenshus på scenen denne gangen.

Ida er en fantastisk liveartist, med snart 1000 konserter i ryggen. Hun har turnert landet rundt på store turneer ved hver albumutgivelse, og er både en kredibel en folkekjær artist som alltid leverer store konsertopplevelser!

Ida Jenshus hadde et fantastisk år i 2019 med den nye plata si "From This Day On" etterfølgt av en omfattende turné der hun besøkte Flekkefjord og Spira i Oktober. Ida ble fasinert av Flekkefjord by...

Tickets
Ida Jenshus // Central 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve