Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN

KRISTABEL

Organizer STIFTELSEN GRUNERLØKKA LUFTHAVN
Venue MIR
Markveien 61, Oslo, Norway
Date 26. September 2020
Open from 03:30 to 00:30
Show starts 20:00
Min. age 20

Kristabel lager mørke, rå, ujålete og ufiltrerte låter med skitne gitarer og pusevokal. Hun er inspirert av idéen om frihet, frihet fra alle rollene vi tar på oss i verden, frihet fra kjønn, frihet i hodet, den typen frihet som bare kommer ut av rock. Også er det et aldri så lite opprør, og et oppgjør. Debutplata «Into Lo» er en samling på 12 låter som slippes 25 september, og feires på Mir!

Ved siden av ønsket om å lage musikk hun selv ville digga, er ideen om de komplementære prinsippene og dualisme utgangspunktet for albumet. Det er en reise i feminint-maskulint, kaos-harmoni, kulde-varme, mørke-lys, passiv-aktiv. Motstridende energier, balanse kontra ubalanse. Alt dette som er i oss, som vi har makten til å styre.

– Into lo betyr å være inne i noe, dypet eller mørket. Det handler om å omfavne alt som kommer, å ta imot opplevelser og øyeblikk, som om det var en gave. Jeg er ute etter råskapen i oss, i øyeblikkets brutalitet. Jeg vil dra lytteren inn i et følelsesland, hvor man kan erkjenne og vokse. Det handler om å stille seg åpen og uredd, og falle inn i verden. Å stå med armene åpne og la seg sluke av livet. Å gi slipp. Danse med mørket i lyset.

Låtene handler om å stå hundre prosent i livet, på godt og vondt. Å gi faen i alt, å være seg selv, fullt og helt. Å vinne, tape, elske, miste. Å være høy på livet, ustoppelig, for så å gå på trynet og miste nesten alt. Det handler om frykt, å gi slipp på frykt. Å stå igjen, å gjennomleve, med hevet hode.

Med seg har Kristabel Christian Næss (Beglomeg, Moon Relay, Radio9) på trommer og Marte Elen Olsen (Ex Lover) på bass. Gitaristen på skiva er Morten Øby (Pirate Love, Lionheart Brothers), plata er også produsert og miksa av Morten, i Taakeheimen Lydrike. Hvem som blir gitarist på konserten er fortsatt en gåte, så dette blir spennende!

Debutsingelen «Bring It On» ble sluppet 19 juni d.å i alle digitale kanaler, og tilbakemeldingen har vært strålende. P3s Stjernepose mente man kunne høre innflytelse fra PJ Harvey, det er ikke helt feil.

«Bring It On» er en hyllest til rocken, og Kristabel synger om å leve livet uredd. Å stille seg fullstendig åpen for det livet har å by på, og ikke minst det å falle desperat inn i kjærligheten. – Gaffa.

Kristabel lager mørke, rå, ujålete og ufiltrerte låter med skitne gitarer og pusevokal. Hun er inspirert av idéen om frihet, frihet fra alle rollene vi tar på oss i verden, frihet fra kjønn, frihet i hodet, den typen frihet som bare kommer ut av rock. Også er det et aldri...

Tickets
KRISTABEL 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve