Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

HUMLE // Teaterfabrikken // Torsdag 15. oktober

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date 15. October 2020
Open from 19:00 to 00:30
Show starts 20:00

Noen kaller han Norges svar på Håkan Hellström - torsdag 15. oktober står singer/songwriteren Andreas "Humle" Humlekjær på scenen på Teaterfabrikken for aller første gnag.

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå», et personlig ultranærbilde av sin reise de siste ti årene. Med et ærlig og inderlig blikk utforsker han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv i en sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses av livsbejaende stadion-anthems. Han gjør Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer inn i rollen som en gatepoesi-predikant i det ene øyeblikket - før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som aldri ble noe av. Det er nostalgisk, men rastløst. Håpløst og håpefullt på samme tid.

I 2019 kom høydepunktene på løpende bånd; to supportkvelder for CC Cowboys på utsolgt Rockefeller, egen konsert på John Dee, Byscenen i Trondheim sammen med Oslo Ess, support for Gyllene Tider og 10.000 mennesker i hjembyen Fredrikstad og i desember hadde han sin første sologig før Smith And Thell på Parkteatret.

Humle trives godt i det akustiske formatet. Høsten 2020 drar han ut på en norgesturné med nedstrippa versjoner av låtene fra debutskiva, nye låter og kanskje det dukker opp en cover eller to?

Dørene åpner 19.00, konsertstart ca. 20.00.

Noen kaller han Norges svar på Håkan Hellström - torsdag 15. oktober står singer/songwriteren Andreas "Humle" Humlekjær på scenen på Teaterfabrikken for aller første gnag.

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå», et personlig ultranærbilde...

Tickets
Inngang HUMLE 200 NOK
-
0
+
Inngang HUMLE - student U25 / medlem Ålesund viseklubb 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve