Utsolgt! Elvira Nikolaisen & Mathias Eick // Haubitz Hall

Haubitz Hall Salongen
07. april 2017
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 02:00

I april får vi gjensyn med Elvira Nikolaisen og Mathias Eick! Denne konserten passer perfekt inn i Salongen, og vi lover en magisk aften av de sjeldne.

NB: Begrenset antall billetter.

Mer om Elvira & Mathias:
Elvira har siden debuten i 2006 vært en av de fremste artistene i sin generasjon. Debutalbumet fikk hele tre spellemanns-nominasjoner og solgt i bøtter og spann. Låter som «Love I can´t defend» og «Egypt song» er å regne som moderne norske klassikere.

Mathias startet sin karriere som trompetist i Jaga Jazzist, men har de siste årene vært en av våre mest profilerte jazzmusikere, med b.l.a. plateinnspillinger på prestisjeselskapet ECM. Han har også samarbeidet med en rekke norske artister i et vidt spekter av sjangere. F.eks Turboneger og Thomas Dybdahl.

Begge artistene har en stor kjærlighet til «The Great American Songbook». Udødelige låter gjort kjent av artister som Sarah Vaughan, Frank Sinatra, Nina Simone og mange flere. Låter som har tålt tidens tann og levet videre i bevistheten til flere generasjoner.

I 2013 kom de sammen og laget albumet «I concentrate on you». Elvira og Mathias egne tolkninger og versjoner av et utvalg sine favorittlåter fra de amerikanske klassikerne.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk