Utsolgt! Elvira Nikolaisen & Mathias Eick // Haubitz Hall

Haubitz Hall Salongen
07. April 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 02:00

I april får vi gjensyn med Elvira Nikolaisen og Mathias Eick! Denne konserten passer perfekt inn i Salongen, og vi lover en magisk aften av de sjeldne.

NB: Begrenset antall billetter.

Mer om Elvira & Mathias:
Elvira har siden debuten i 2006 vært en av de fremste artistene i sin generasjon. Debutalbumet fikk hele tre spellemanns-nominasjoner og solgt i bøtter og spann. Låter som «Love I can´t defend» og «Egypt song» er å regne som moderne norske klassikere.

Mathias startet sin karriere som trompetist i Jaga Jazzist, men har de siste årene vært en av våre mest profilerte jazzmusikere, med b.l.a. plateinnspillinger på prestisjeselskapet ECM. Han har også samarbeidet med en rekke norske artister i et vidt spekter av sjangere. F.eks Turboneger og Thomas Dybdahl.

Begge artistene har en stor kjærlighet til «The Great American Songbook». Udødelige låter gjort kjent av artister som Sarah Vaughan, Frank Sinatra, Nina Simone og mange flere. Låter som har tålt tidens tann og levet videre i bevistheten til flere generasjoner.

I 2013 kom de sammen og laget albumet «I concentrate on you». Elvira og Mathias egne tolkninger og versjoner av et utvalg sine favorittlåter fra de amerikanske klassikerne.

This event has concluded already.