Utsolgt! Jonas Alaska // Haubitz Hall

Haubitz Hall Salongen
10. March 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 02:00

Dørene åpner: 18:00
Konsertstart: ca 20:00

Dette er tredje året Jonas Alaska besøker den lille salongen i Haubitz Hall, og det betyr tradisjon! Vi gleder oss stort til å få besøk av låtskriveren fra Åmli!

NB: Begrenset antall billetter!

Mer om Jonas Alaska:
Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen.

Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen. Vi kan garantere en kveld med gode historier, kjente og nye låter og perfekt vinterstemning.

This event has concluded already.