Utsolgt! Jonas Alaska // Haubitz Hall

Haubitz Hall Salongen
10. March 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 02:00

Dørene åpner: 18:00
Konsertstart: ca 20:00

Dette er tredje året Jonas Alaska besøker den lille salongen i Haubitz Hall, og det betyr tradisjon! Vi gleder oss stort til å få besøk av låtskriveren fra Åmli!

NB: Begrenset antall billetter!

Mer om Jonas Alaska:
Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen.

Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen. Vi kan garantere en kveld med gode historier, kjente og nye låter og perfekt vinterstemning.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve