Utsolgt! Remembering the Doors // Haubitz Hall

Haubitz Hall Salongen
29. april 2017
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 02:00

Dørene åpner: 18:00
Konsertstart: ca. 21:30
Kom tidlig for gode plasser!

Vi arrangerer "Remembering the Doors" på nytt!

Earlybird! Noen få billetter med rabattert pris ligger ute nå!

For 50 år siden kom debutalbumet til The Doors ut! Los Angeles-bandet ble en umiddelbar suksess med singelen "Light My Fire" som effektivt viser deres genuine blanding av rock, cabaret og psycedelia. Bare fem år senere var et av rockens viktigste kapitler over med sanger og frontmann Jim Morrisons død, 27 år gammel.

Vi feirer The Doors med å gjenskape en av deres konserter! Settlisten finner du på eventet og er du fan av bandet eller bare nysgjerrig er dette kvelden for deg!

Bandet:
Kjetil Grande: vokal, gitar
Gunnar Sæter: trommer
Ola Brandsnes Vårtun: keyboard
Morten Martens: bass

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Earlybird: Remembering the Doors // Haubitz Hall kr220,-

UTSOLGT

Remembering the Doors // Haubitz Hall kr290,-

UTSOLGT

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk