Utsolgt! Experience Hendrix // Haubitz Hall

Haubitz Hall Salongen
28. april 2017
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 02:00

Dørene åpner: 18:00
Konsertstart: ca. 21:30
Kom tidlig for gode plasser!

Vi arrangerer "Experience Hendrix" på nytt!
Kom og reis tilbake i tid med oss, og få en autentisk opplevelse i et av musikkhistoriens viktigste kapitler!

Earlybird! Noen få billetter med rabattert pris ligger ute nå!

I 1966 kom det en amerikansk gitarist til London. Under vingene til manager Chas Chandler ble han introdusert for Mitch Mitchell og Noel Redding, og sammen dannet de The Jimi Hendrix Experience. Med sin blanding av blues og psykedelia, skapte de sin egen form for musikk.

Jimi Hendrix regnes idag som den viktigste artisten i utviklingen av moderne rock. I anledningen at det i år er 50 år siden Jimi sjokkerte London og snudde popmusikken på hodet ønsker vi å gjenskape de legendariske 1966-konsertene i Haubitz Hall Salongen.

Bandet:
Kjetil Grande: Gitar
Morten Martens: Bass
Gunnar Sæter: Trommer

Grande, Martens & Sæter har vunnet Spellemannpriser, gitt ut kritikerroste album, samt jobbet med en rekke kjente norske artister.

Eric Clapton er en sentral person i Jimi Hendrix biografi. Clapton inviterte personlig Grande og bandet som oppvarmere for hans konsert på Koengen, Bergen 2008.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk