Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ALO PRODUKSJONER AS

Ole Paus & Motorpsycho | Bø i Vesterålen

http://aloproduksjoner.no
Organizer ALO PRODUKSJONER AS
Venue Friluftsgalleriet
Date Friday 06. August 2021
Open from 21:00 to 00:00

Vi spoler tilbake til mars 2020. Ole Paus og Motorpsycho holder bejublede konserter sammen, og feirer en fantastisk mottagelse av albumet "Så nær, så nær". Konserten i operaen i Oslo får folk til å nærmest gå av hengslene. Så kommer covid-19, og alt stopper. Alle planlagte konserter blir flyttet eller avlyst, og nå har vi i lang tid jobbet med en ny dato. Vi er derfor glade for å (nok en gang) kunne si at Motorpsycho og Ole Paus kommer til Nord-Norge og Vesterålen. Bø blir det eneste stoppestedet nord for Trøndelag på sensommeren 2021. Dette kommer til å bli aldeles fantastisk.

Ole Paus. Motorpsycho. To bautaer i norsk musikk. Paus med sine markante og til tider satiriske låter har spilt en viktig samfunnsrolle i Norge i snart fem tiår. Motorpsycho har gjennom en eventyrlig og mangslungen karriere satt et tydelig musikalsk merke i både Norge og i hele Europa. De begynte som et hardtsålende og bråkete metalband, men har gjennom 30 år utviklet seg til å være et av de mest allsidige bandene vi har her til lands. En ting har imidlertid alltid karakterisert Motorpsycho - den uomtvistelige viljen til å gå helt egne veier, helt kompromissløst.

Nå har de kakket seg på lag, i det som må kunne kalles et ganske så usannsynlig samarbeid. Ole Paus med Motorpsycho som backing-band, for anledningen supplert med Reine Fiske på gitar. Samarbeidet har høstet fantastiske god-ord fra et samla pressekorps og sekserne har haglet.

Vi spoler tilbake til mars 2020. Ole Paus og Motorpsycho holder bejublede konserter sammen, og feirer en fantastisk mottagelse av albumet "Så nær, så nær". Konserten i operaen i Oslo får folk til å nærmest gå av hengslene. Så kommer covid-19, og alt stopper. Alle...

Tickets
Ole Paus & Motorpsycho i Friluftsgalleriet 525 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve