Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOLDE BARNEFESTIVAL AS

Rabalderhøst: Fargespill Ålesund

http://www.rabalderfestivalen.no
Organizer MOLDE BARNEFESTIVAL AS
Venue Bjørnsonhuset
Scandic Seilet, Gideonvegen, Molde, Norge
Date 15. November 2020
Open from 14:30 to 16:00
Show starts 15:00

80 barn og unge fra 24 ulike nasjonaliteter- sammen med The Brazz Brothers, Bjørnar Myhr, Audun Skorgen og Miki Campins. Fargespill er et multietnisk kunst- og integreringsprosjekt som ble startet i Bergen i 2004 av musikerparet Ole Hamre og Sissel Saue. Fargespill er en møteplass mellom barn og ungdom med ulik kulturell bakgrunn, og forestillingene er basert på kulturskattene de har med seg fra sine kulturer- som igjen blir blandet med norsk folkemusikk og moderne ungdomskultur.

Fargespill Ålesund har premiere på ny forestilling i november og utvider spillperioden sin med en dag for å besøke Molde.

Vi tar smittervernshensyn på alvor på alle arrangement denne høsten og følger de gjeldende smittevernsreglene som gjelder ved arrangementstidspunket. Alle arrangement er med sittende publikum hvor vi overholder avstandsregelen. Håndsprit vil være tilgjengelig flere steder i lokalet. Har du symptomer eller føler deg syk ber vi deg om at du ikke møter opp.

Blir arrangementet avlyst grunnet nye restriksjoner i samfunnet refunderes alle kjøpte billetter.

Kontaktinformasjon blir lagret i 10 dager etter arrangement for å sike en eventuell smittesporing.

80 barn og unge fra 24 ulike nasjonaliteter- sammen med The Brazz Brothers, Bjørnar Myhr, Audun Skorgen og Miki Campins. Fargespill er et multietnisk kunst- og integreringsprosjekt som ble startet i Bergen i 2004 av musikerparet Ole Hamre og Sissel Saue. Fargespill er en...

Tickets
Rabalderhøst: Fargespill Ålesund 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve