Klippfiskakademiet og Chefs Dinner Norge

Klippfiskakademiet
10. november 2017
Dørene åpner kl 18:30
Dørene stenger kl 23:59
http://klippfiskakademiet.no

Me gjentek suksessen frå 2016, og inviterer til ny middag med Chefs Dinner Norge!

Prisen inkluderer ein 16-retters meny med drikke.

Arrangementet startar ved kjøkenbenken klokka 18:30. Der vil Camilla frå Lysefjorden Mikrobryggeri og Øyvind frå Grim&Gryt økobryggeri (Hareid) servere nokre av sine beste ølsortar, fulgt av gode småtygg.

Chefs Dinner er blant Norges største ildsjeler for lokal mat og drikke- og består av Nils-Henning Nesje frå NESJE- Mat med hjerte, Preben Moen fra Gloppen Hotell, Gunnar Nagel- Dahl; matataché hos Fylkesmannen i Hordaland og Torstein Hatlevik fra Haheim Gaard

Ei matoppleving med ulike lokale smaker og god humoristisk underholdning, satt saman av ein gjeng glade kokkar. Spesialtilpassa drikke til maten er inkludert i menyprisen.

For mer info og booking:
70155000 / post@klippfiskakademiet.no

Hjarteleg velkomne til ein fantastisk heilaftan!

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Festmiddag kr1750,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk