KVELERTAK, SLIPEN SCENE *UTSOLGT*

Slipen Scene
25. mars 2017
Dørene åpner kl 20:00
Dørene stenger kl 03:00

BILLETTSALG ÅPNER TORSDAG 8. DES KLOKKEN 20:00

Kvelertak er de siste fem åras store norske rockesuksess internasjonalt. Stavanger-gutta spiller på store festivaler og scener over hele verden, og har turnert med giganter som blant andre Slayer, Mastadon og Anthrax, samt oppvarming for selveste Metallica på deres «By Request Tour» i 2014.
Når Kvelertak nå inntar Tredje, den minste av våre tre scener på Slipen, er det utvilsomt den mest eksklusive bookingen i scenens historie. Slipen har levert mange storheter og uforglemmelige konsertoppleveler de siste årene, men denne kvelden kommer til å gå inn i historiebøkene.
Kun 200 billetter legges ut for salg, og ingen andre steder på Kvelertaks turné vil du kommer tettere innpå Norges tøffeste live-band.
Lørdag 25.mars kommer det til å bli varmt, svett og helt vanvittig fett å være publikummer i Tredje.

Aldersgrense 18 år!
Kjøpte billetter refunderes ikke.
Arrangør: Blåfrost Live

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk