Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

The Yum Yums // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Kirkegaten 24, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge
Date Friday 18. December 2020
Open from 19:00 to 03:00
Min. age 18

Mossebandet The Yum Yums ble dannet i 1993 av vokalist og gitarist Morten Henriksen. Bandmedlemmene er kjent fra blant andre Stroyers, Siste dagers helvete og The Cosmic Dropouts.

De har gjennom tidene gjort seg kjent som et av verdens beste power pop-band, hvilket har gitt dem tilhengere verden rundt. De har også vært på omfattende turneer både i Norge og størstedelen av Europa. I disse dager er de aktuelle med et splitter nytt album: "For those about to pop!". Albumet har høstet gode kritikker i internasjonal musikk presse.

Mange Fredrikstadfolk har et nært forhold til bandet, ettersom Yum Yums har besøkt oss her i byen flittig siden starten i '93 og helt frem til nå. De er med andre ord en klassiker på scenen i Fredrikstad!

Det er begrenset med plasser og vi anbefaler dere å sikre deres billetter på forhånd. Til alle med rockefoten i orden så gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! GOD JUL!

Mossebandet The Yum Yums ble dannet i 1993 av vokalist og gitarist Morten Henriksen. Bandmedlemmene er kjent fra blant andre Stroyers, Siste dagers helvete og The Cosmic Dropouts.

De har gjennom tidene gjort seg kjent som et av verdens beste power pop-band,...

Tickets
The Yum Yums // Gamlebyen Kulturhus 210 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve