UTSOLGT // Ekstrakonsert // Eva Weel Skram // Prelaten Kro og Scene // Tromsø

Prelaten Kro og Scene
24. March 2017
Doors open at 21:00
Doors closes at 03:00

EVA WEEL SKRAM

Eva Weel Skram utgjør sammen med Thomas Stenersen bandet Eva & The Heartmaker. Denne kvelden spiller de som akustisk duo, noe som gir publikum en unik sjanse til å oppleve Eva fra en mer intim side enn man gjerne er vant til.
2016 ble året hvor det virkelig løsnet for Eva.
Hun gjestet årets sesong av Hver gang vi møtes som viste Eva i godt selskap med bl.a Wenche Myhre, Ravi, Admiral P og Henning Kvitnes.

Hun smeltet de fleste hjerter i landet med sin nydelige versjon av
Henning Kvitnes sin låt ” Evig Eies",og med sin fantastiske tolkning av Oscar Danielsons låt "besvarjelse"som Eva gjorde til sin egen under navnet "vi lovar".

Som om ikke det var nok fikk Eva sitt første barn og midt oppi alt dette spilte hun en drøss med konserter over hele landet som kulminerte i ikke bare 1 men 2 utsolgte festkvelder i Operaen i Oslo.

Aftenposten har utropt Eva & The Heartmaker som
”et av de store eksportpotensialene" i deres begeistrede anmeldelse av bandets kritikerroste fjerde album "Traces of You".

De har for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva leverer varene fra scenen. Med slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash» ,«Traces of you», «Joanna» ,”Calling You" og "Told You" som alle har dominerte radiolistene, har Eva mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere.

Eva har ikke tenkt å legge seg på latsiden i 2017, hun jobber med nytt album og gleder seg til å spille for enda flere fans.

God stemning er garantert!


This event has concluded already.