Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Anton Walter

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Wednesday 02. June 2021
Open from 19:30 to 22:30
Show starts 20:00

OBS! NY DATO!

Studenterhuset er utroligt stolte af at præsentere det fremadstormende pop-talent: Anton Walter!


VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.


—————————
Entré: Kr. 75,00
Døre: 19:00
Koncertstart: 20:00
—————————

Det unge musikalske talent, Anton Walter, udsender 23. oktober sin nye single, ”Melodier”, som er en ørehængende pop-ballade om ærlig, ungdommelig og ufiltreret kærlighed med en cathcy melodi, som man ikke kan lade vær med at synge med på. Sangen blev hurtigt til da først idéerne og tankerne fik lov til at løbe løbsk: ”Ideen til Melodier kom da Johan og jeg var i studiet, og der var blevet indspillet et lidt skraldet guitarriff dagen før, som vi satte på, for at se om det kunne noget. Rimelig hurtigt kom "Uh Uh" ideen, og vi indspillede det. Vi skrev nogle hurtige vers, et kvæd og dubbede lidt på "Uh Uh", som Anton selv forklarer processen. Sangen blev dernæst lavet færdig i samarbejde med musikproducer Lasse Baunkilde.
Den ungdommelige tilgang til kærlighed er omdrejningspunktet, og Walter leverer de følsomme tekster med en positiv og ungdommelig energi, som man ikke kan andet end at blive glad af.

Om Anton:
Anton er en 18-årig Københavner-dreng med et kækt og ligefrem smil og en charmerende ærlighed og ægthed. Han er opvokset på Amager, hvor han stadig bor og bydelen er ikke blot centrum i Antons liv, men også i sangskrivningen.
Anton udgav en EP med 6 numre forrige år, hvor alle numre kredsede om ungdomslivets op og nedture. Det startede en lun aften i sommeren 2018 da en ung dreng sad i et studie, i en gammel togvogn i en villakvartersbaghave på Amager.
Det er siden blevet til en million afspilninger på streamingplatformene, en DK-turné som opvarmning for Hugo Helmig, samt en optræden til Smukfests Live Camp i august 2019 og Anton blev den ene af to vindere, da han løb med Tak Rocks Talentpris. Både Gaffa og Bands Of Tomorrow stemte enigt i med positive ord om den unge popsmed, og Juryens ord lød fra scenen: ”Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten og energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, og vi glæder os til at se hans udvikling og fremtid i dansk musik”. Med anderkendelsen og de ord i bagagen, beviser Anton Walter at han er og vil mere end at være en streamingkunstner.

OBS! NY DATO!

Studenterhuset er utroligt stolte af at præsentere det fremadstormende pop-talent: Anton Walter!


VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores...

Tickets
Entré 75 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve