Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Chinah

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Friday 11. June 2021
Open from 19:30 to 23:00
Show starts 20:00

Studenterhuset er utroligt glade for at kunne præsentere den elektroniske pop trio, Chinah!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.

—————————————
Entré: 160 kroner inkl. gebyr
Døre: 19:30
Koncertstart: 20:00
OBS: Billetsalget starter 24. november kl 14.00
—————————————

Københavns værdsatte alternativ-pop trio CHINAH vender endelig tilbage med den nye single ‘Promise’.

Udover den første nye musik, siden 2018s skelsættende debut 'ANYONE', offentliggør CHINAH i dag deres danske tour på udvalgte spillesteder til Februar. Den første officielle single 'Promise', som følger op på teaseren og videoen ‘Eternal Blue’, der for nylig blev afsløret på bandets socials, er en potent og kommanderende erklæring, der angiver trioens evige kemi såvel som deres mystificerende evne til at få en hård indvirkning fra den mest afslappede tilstand af tilbageholdenhed.
CHINAH fik deres første gennembrud, både i Danmark og internationalt, med debut-EP'en 'Once The Lights Are On' og udviklede herefter et formidabelt live-omdømme gennem shows på SXSW, The Great Escape, Iceland Airwaves og Roskilde Festival. Bandet lukkede efterfølgende deres seneste kapitel, med toppende rave anmeldelser og regelmæssige plays på BBC Radio 1, ved at udføre 90'ernes R & B-banger 'Give Me Life' på COLORS og opnåede en glødende tilslutning fra Munroe Bergdorf.
Herefter har bandets periode med rolig refleksion, stille og roligt bygget sig op til en storm på vej. Bandet er nu klar til at lade deres fans fordybe sig i en dristig ny verden, der udforsker konceptet om nostalgi og den befriende regenererings-process.
Bandet fortæller om 'Promise', og hvorfor dette nummer blev valgt til deres comeback ... "For nylig har vi omfavnet soundtracket i vores tidlige teenageår. At se MTV / VH1 efter skole, uanset hvad der var på, og bare absorberer de amerikanske mainstream musikvideoer, der var på det tidspunkt. Eternal Blue og Promise minder om disse 00’er popnumre. Promise beskriver en tilstand af ro, hvor du føler dig både følelsesløs og desperat på samme tid.”
Den rettidige tilbagekomst af Danmarks foretrukne leverandører af dark pop er mere end velkommen og med ‘Eternal Blue’ og ‘Promise’ viser det sig uden tvivl, at de er lige så dragende og spændende, som nogensinde før.
Chinah blev dannet i 2014 af en speciel sammensætning af musikere og personligheder. Sanger Fine Glindvad er som datter af en banjospiller vokset op med bluegrassmusik. Guitarist, Simon Kjær Lauridsen, kommer fra en baggrund i eksperimentel elektronisk musik. Og manden bag synthtangenterne, Simon Andersson, er klassisk trænet pianist. I 2016 vandt de P3 Talentet og var nomineret til Danish Music Awards i kategorierne ’Årets danske gruppe’ og ’Årets nye danske navn’. I 2019 var de nomineret til Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist inden for pop’.

Studenterhuset er utroligt glade for at kunne præsentere den elektroniske pop trio, Chinah!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte...

Tickets
Entré 160 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve