Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Bastard Booking And Management

SKARN // De Lyse Timer // DJ Lars Da Fari

Organizer Bastard Booking And Management
Venue Operaen
Christiania, Bådsmandsstræde, København K, Danmark
Date Saturday 12. December 2020
Open from 19:00 to 22:00

SKARN er på improviseret efterårstour, og næste stop er Operaen, hvor vi er så heldige at have De Lyse Timer med som support! Før, mellem og efter koncerterne står verdens eneste Lars Da Fari for at holde den gode stemning intakt.

Mere om SKARN:

SKARN er jokeren i kortspillet. En otte-benet trio med trommer, kontrabas,
guitar, vokal og and. De spiller deres egne, dansksprogede sange, samt et par
fortolkninger af Steppeulvene, Allan Olsen og Skousen & Ingemann. Det foregår med humor, alvor og
en hel del ekko-pedal. Musikken kalder de ”bagudskuende pigtrådspop”. Bandet udgav debutpladen ”Hjemad” i maj 2020, og blev nomineret til en DMA som årets nye roots navn.
Mere om De Lyse Timer:

De Lyse Timer er i 2020 aktuelle med EP'en "Blanke Blå", som er ude digitalt og på 12" vinyl hos Target Records.

EP'en gik ind i top 20, på den danske vinyl salgshitliste, og fik store roser med på vejen, blandt andet fra Side33, der gav 5 stjerner og kaldte udgivelsen "Poetisk pop på balanceret rejse mellem romantik og den rå virkelighed". Gaffa kvitterede med 4 stjerner, under overskriften "Perfekt serveret drømmepop til de lyse timer".
Tidligere har De Lyse Timer ligget i toppen på P3's Barometerlisten flere gange med singlen "Blodmåne" fra debut udgivelsen "Under En Anden Sol" fra 2017, mens de med singlerne "Solnedgang", "For Alvor For Altid" og "Stille Dreng" fra "Blanke Blå" er blevet spillet flittigt på P4 i 2019/20.

Foruden frontmand Andreas Sorgenfrei, består De Lyse Timer af Claus Nielsen (trommer), Anders Emil Jensen (bas) og Maja Trampe (guitar/kor). Bandet kan i efteråret 2020 fanges live på en række spillesteder rundt omkring i landet, og arbejder sideløbende med koncerter på indspilningerne af næste udgivelse "Fra Vilde Grønne Højder", der ifølge Sorgenfrei bliver et fuldlængde album, og andet led i en farvet trilogi af udgivelser fra den københavnske pop-kvartet, der med "Blanke Blå" i 2020 har fået sit startskud.
På Operaen spiller Sorgenfrei ikke med nogen af De Lyse Timers nuværende medlemmer, men i duoformat med Djarn Kargin, som var medstifter af bandet for år tilbage, på kor og klaver.

Mere om Lars Da Fari:
Pladevender par excellence! En af landets sejeste dj´s, som har pladen "Tekkdafari" ude netop nu. Tjek ham ud her: www.facebook.com/larsdafari/

SKARN er på improviseret efterårstour, og næste stop er Operaen, hvor vi er så heldige at have De Lyse Timer med som support! Før, mellem og efter koncerterne står verdens eneste Lars Da Fari for at holde den gode stemning intakt.

Mere om SKARN:

...

Tickets
SKARN // De Lyse Timer // DJ Lars Da Fari 85 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve