Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTSAMSKIPNADEN I AGDER

Unge Beirut // Kristiansand

https://www.ostsia.no
Organizer STUDENTSAMSKIPNADEN I AGDER
Venue Østsia
Universitetsveien 25, Kristiansand, Norge
Date Friday 19. March 2021
Open from 21:00
Show starts 22:00
Min. age 18

Unge Beirut har den siste tiden holdt seg bak kulissene, men med et nytt album i vente og masse ny musikk planlagt fremover er han en av de mest spennende artistene fra Sørlandet.

Etter Spellemann-nominasjonen i 2018 så slapp han sin hittil største hit «Lowkey/Highkey» i 2019. Han startet dette året med en egen tolkning av Arif sin «Himmelen» og er nå aktuell med den singelen «Baby Mama».

Med røtter fra Libanon tar Unge Beirut med seg det melodiske soundet fra Midtøsten og blander det inn med vestlig hiphop og r&b. Unge Beirut er klar å ta over verden og for å gi dere en helt ny side av seg selv fremover.
-----------------
Kl 21.00: Dørene åpner
Kl 22.00: Showstart
ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning
------------------
Østsia tar på alvor smittevern, så både ansatte og gjester skal føle seg trygge. Hold deg hjemme hvis du er rufsete i formen, hold avstand, ha god håndhygiene, bruk antibac osv. - alle punkter som vi tilrettelegger for her på Østsia.

Links to artist

Unge Beirut har den siste tiden holdt seg bak kulissene, men med et nytt album i vente og masse ny musikk planlagt fremover er han en av de mest spennende artistene fra Sørlandet.

Etter Spellemann-nominasjonen i 2018 så slapp han sin hittil største hit...

Tickets
Student 200 NOK
-
0
+
Ordinær 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve