Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Kellermensch

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Friday 22. October 2021
Open from 20:30 to 23:30
Show starts 21:00

Studenterhuset er stolte af at præsentere mørkemændene fra Kellermensch — på deres hidtil største Danmarksturné!

—————————————
Entré: 205 kroner inkl. gebyr
Døre: 20:30
Koncertstart: 21:00
—————————————

Kellermensch annoncerer omfattende danmarksturne!

Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark.

Et skæbnesvangert år der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har til trods markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rock noir-band.

I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, ’Goliath’, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden to singleudgivelser, blevet til et hav af succesfyldte udsolgte koncerter under corona-restriktioner. GAFFA lagde ingen fingre imellem ved anmeldelsen af tour-starten på de netop overståede koncerter, da der slet og ret blev kvitteret med 6 stjerner og konklusionen: ”magtdemonstration”.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder.

Når sekstetten atter drager afsted til efteråret, drejer det sig om 16 koncerter, der bringer dem rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Om det er med et nyt album i ryggen, vil tiden vise. Men noget kunne tyde på det med en sådan annoncering og ikke mindst udgivelserne af singlerne ”Nothing” og ”Mission” tidligere på året, der tilsammen unægtelig må pege i retning af bandets tredje fuldlængdealbum.

Studenterhuset er stolte af at præsentere mørkemændene fra Kellermensch — på deres hidtil største Danmarksturné!

—————————————
Entré: 205 kroner inkl. gebyr
Døre: 20:30
Koncertstart: 21:00
...

Tickets
Entré 205 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve