Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Nordkraft Big Band – The Music of John Clayton

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Monday 07. June 2021
Open from 19:30 to 22:00
Show starts 20:00

Nordkraft Big Band er tilbage på Studenterhuset!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.

——————————————————
Entré: 50 kroner (gratis med studiekort)
Døre: 19:30
Koncertstart: 20:00
——————————————————

I 2021 er Nordkraft Big Band tilbage med endnu flere koncerter helt tæt på, i de hyggelige, intime rammer på Studenterhuset i Aalborg.
Her kan du opleve Nordkraft Big Bands 17 top tunede musikere folde sig ud i alt fra nyskrevet musik til gamle bigband-klassikere – med andre ord: Der er noget for enhver smag!

THE MUSIC OF JOHN CLAYTON (plade-release)
Det er nu et år siden, at vores samarbejde med John Clayton sluttede, efter i 2,5 år at have været i en nærmest lodret stigende udviklingskurve, under hans ledelse. Vi afsluttede samarbejdet med at indspille en plade, som vi forventer at kunne udgive netop denne dag.

Vi vil gerne mindes den fantastiske tid med John Clayton i front, ved at spille en hel koncert med hans musik. Du kommer til at oplev nogle af de bedste numre fra John Claytons hånd, men også kompositioner fra bigbandets egne musikere – den store dynamik, spændende klange og et rå-swingende bigband i topform. Og så kan du naturligvis købe et eksemplar af den nye plade.

Medvirkende: Nordkraft Big Band.


Koncerten er en del af vores “Big Band Classics projekt”, der sætter fokus på at få flere unge til at høre jazz- og bigbandmusik. Projektet er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Wilhelm Hansen Fonden, samt Statens Kunstfond, Aalborg Kommune, Rebild Kommune, Jammerbugt Kommune og Mariagerfjord Kommune.

Nordkraft Big Band er tilbage på Studenterhuset!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve