Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

Barnesøndag på Teateret - Baldrian & Musa

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Sunday 16. May 2021
Open from 14:00 to 15:00

Barnesøndag på Teateret er ett arrangement for barn fra 3-12 år, men er moro for alle som syntes det er gøy å ha det gøy.

Baldrian og Musa er tilbake for å gi store og små et koselig og morsomt show. Disse to er virkelig sørlandske skatter så dette blir utrolig moro som alltid.
Så ta med deg sønn og niese, mor og far, bestemor og bestefar, tanter og onkler og gjerne noen venner og kom på en kjempe fin opplevelse for hele familie.

Barnesøndag er ett arrangement som går hver søndag i vår på Teateret. Det bytter på om det er Baldrian og Musa, Barneimpro eller Sirkusprinsessa og hemmeligheten som er på scenen.

Barnesøndag på Teateret er ett arrangement for barn fra 3-12 år, men er moro for alle som syntes det er gøy å ha det gøy.

Baldrian og Musa er tilbake for å gi store og små et koselig og morsomt show. Disse to er virkelig sørlandske skatter så dette blir...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve