Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

«Sånn Æ Ser det – Pål Riise».

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongesgate 2
Date Thursday 06. May 2021
Open from 19:30 to 22:00
Show starts 20:00
Min. age 18

Stand Up Finnmark AS presenterer stolt:
SÅNN Æ SER DET!
Av og med: Pål Riise

SÅNN Æ SER DET! er tittelen på stand-up showet til Riises betraktninger og selverklærte fasitsvar over smått og stort. Hans skråblikk på verden, kan som kjent gi de rareste og mest underholdende utslag når han slippes løs til sitt publikum.
Du trenger ikke engang være enig med han.
Vi kan garantere at det blir utrolig morsomt uansett. Kongen av humor i Finnmark kommer endelig til Kristiansand for å ha showet sitt på Teatret.

SÅNN Æ SER DET! En forestilling av, om, og med Pål Riise. Mannen med flere svar enn det finnes spørsmål er tilbake.....!! Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow.

Årets forestilling fra Riise har fått navnet "Sånn Æ Ser Det", og ifølge moromannen selv var nettopp denne forestillingen nærmest umulig å komme utenom. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket.
Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg og ikke minst Sjaman-sangen og Hold deg hjemme.

Med årets forestilling er vi på en måte kommet frem til siste side i dette kapittelet, og svarene skal nå kontrolleres opp mot fasiten som står på siste side. Heldigvis trenger du ikke snu hodet opp/ned for å få det med deg. Pål har nemlig tenkt å presentere den til deg i kjent stil via en mikrofon, slik at du ikke kan unngå å få stilt nysgjerrigheten. Så dersom du lurer på hva som egentlig er løsningen på dagens små og store verdensproblemer, bør du så absolutt få med deg denne forestillingen. Pål Riise, mannen med flere svar enn der finnes spørsmål, presenterer endelig SÅNN Æ SER DET!

Alle hensyn ifm. smittevern er godt ivaretatt.

Stand Up Finnmark AS presenterer stolt:
SÅNN Æ SER DET!
Av og med: Pål Riise

SÅNN Æ SER DET! er tittelen på stand-up showet til Riises betraktninger og selverklærte fasitsvar over smått og stort. Hans skråblikk på verden, kan som kjent gi...

Ticket name Choose amount
Ordinær 300 NOK
-
0
+
Student / Honnør 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve