Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Trond Helge Johnsen & band Fredag 05.02

Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Fosnagata 35
Kristiansund, Norge
Date Friday 05. February 2021

Trond Helge Johnsen har hatt musikken som levebrød siden han var 17 år og har lang erfaring fra trubadur og bandvirksomhet. Han er kjent for sin stemmeprakt og tilstedeværelse på scenen og sangkatalogen er stor… så her er sanger i alle sjangre! Han er opptatt av kvalitet og at det er publikum som står i fokus.

Endelig står han på egen ben og spiller sine egne låter fra sin aller første plate
Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss og kommer med sitt debutalbum "Under huden" 11. september 2020. Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en survivor som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem, og problemer senere i livet.

Men det var før det. Trond Helge er i dag en etablert sanger som blir hyllet av fremstående norske kolleger som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på, utrustet med en gudbenådet stemme. Trond Helge er mann for å gripe det norske publikum med sin sterke historie. I april i fjor debutererte han med singelen «En rastløs sjel», og fulgte opp med duetten "Morgentroll" i sommer sammen med Henning Kvitnes. Videre ga Trond Helge ut sin tredje singel "Under Huden" i november.

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart

Dere som bestiller sammen får sitte på samme bord.
PS: Bruk vår online bestilling: ordr.no og din bestilling blir levert direkte på bordet

Trond Helge Johnsen har hatt musikken som levebrød siden han var 17 år og har lang erfaring fra trubadur og bandvirksomhet. Han er kjent for sin stemmeprakt og tilstedeværelse på scenen og sangkatalogen er stor… så her er sanger i alle sjangre! Han er opptatt av kvalitet...

Tickets
Gave - Støttespiller Kultur og Kulturfabrikken 50 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve