Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
EN JULEKONSERT AS

Julekonsert med Chris Medina, Pernille Øiestad, Eirik Næss & Lars Støvland

Organizer EN JULEKONSERT AS
Venue Hvarnes
Bjerkely, Hvarnes Ungdomslag, Kvelde, Norge
Date Sunday 19. December 2021
Open from 18:30 to 21:00
Show starts 19:00

Kun 100 billetter.

For femte året på rad legger Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland ut på tur med En Julekonsert. Nytt av 2021 er at de også har med seg den eminente Pernille Øiestad på vokal og diverse instrumenter.

"Gåsehuden, smilene og tårene kom om hverandre"

"Jeg fikk så til de grader julestemning"

I 2019 spilte de for over 7000 mennesker landet over, og høstet strålende kritikker over hele linja. 2020 ble som for alle andre et spesielt år, men gleden var stor over å få gjennomføre 30 konserter over store deler av Norge også i 2020.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han har gjestet MGP, Århundrets stemme og Beat for Beat, og er aktuell med stadig nye utgivelser. I 2021 kan dere også glede dere til en ny julesang eller to.

Eirik Næss er også en artist som har bemerket seg i Norge - mest kjent fra Idol 2015 da han fort ble kjent som en av favorittene det året. Senere har han gjestet Beat For Beat, God Morgen Norge og diverse andre radio og tv-program. Han har i tillegg til artistkarrieren jobbet med en rekke spennende artister de siste årene, og har blant annet figurert i Stjernekampbandet på NRK. Han er også aktuell med en nydelig EP i eget navn.

Pernille Øiestad er en sanger og låtskriver med base innen jazz, pop og viser. Hun har også gjestet både MGP, X-factor og Beat for Beat, samt i flere år hatt sin egen kveld i TV2s Julekveld hos Prøysen fra Prøysenhuset. Dere kan virkelig glede dere over at trioen har blitt til fire, og at akkurat Pernille er grunnen til det.

Lars Støvland er en av Norges mest brukte pianister og turnérer stadig med flere av de mest profilerte artistene i Norge. Som arrangør har han i en årrekke jobbet med velkjente artister både i inn og utland.

Sammen spiller trioen en varm og fin konsert med fokus på god musikk og formidling av historier. De presenterer egne versjoner av kjente og kjære julesanger samt noen egne juleperler.

Kun 100 billetter.

For femte året på rad legger Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland ut på tur med En Julekonsert. Nytt av 2021 er at de også har med seg den eminente Pernille Øiestad på vokal og diverse instrumenter.

"Gåsehuden,...

Tickets
VOKSEN 400 NOK
-
0
+
STUDENT 275 NOK
-
0
+
BARN 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve