Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOMENTIUM AS

Maghoni / Ålesund Live

http://alesundlive.no
Organizer MOMENTIUM AS
Venue St Olavs plass, Ålesund, Norge
Date Saturday 26. June 2021
Open from 18:00 to 23:00
Min. age 18

Lørdag 26. juni ser du Mahogni på Sankten i forbindelse med Ålesund Live og Sommerkonserter i sentrum.

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke enkeltstående konserter med populære nasjonale artister.
Det settes opp en scene med telt på Sankten, som vil stå der gjennom sommeren med 2-3 konserter hver uke. I tillegg vil det bli vist EM i fotball på storskjerm.

Mahogni

Mahogni er en reggae-kvartett fra Ålesund med masse bass og energi!

Kuling og byge fra nordvest har satt sitt preg på en ellers sydlandsk sjanger, og den karakteristiske jamaica-dialekten er byttet ut med kav Ålesundsk.

Bandet har gitt ut tre plater over en periode på fire år, og ryktene skal ha det til at den vanskelige fjerdeplaten er rett rundt hjørnet.

Publikum kan forvente allsang når Mahogni fremfører slagere som Kvil d, Jamme til i morra tidlig og Bryt Opp utover de sene nattetimer på Ålesund Live. Mahogni består av medlemmene Marius Lunde Petersen, Hogne Aarflot, Jan Ivar Wolstad og Erlend Alm Lerstad.

Lørdag 26. juni ser du Mahogni på Sankten i forbindelse med Ålesund Live og Sommerkonserter i sentrum.

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke...

Tickets
Mahogni // Ålesund Live 299 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve