Rekommandert #14 Hardhauser

Papirhuset
28. mars 2017
Dørene åpner kl 20:00
Dørene stenger kl 23:00
https://www.facebook.com/pg/papirhusetdrammen/events/?ref=page_internal

Det er godt mulig ting ikke var bedre før, men at folk var hardere er det jaggu ingen tvil om. Få har viet hardhausene mer oppmerksomhet enn forfatter og kulturhistoriker Thor Gotaas. I 2013 ga han ut den lettleste mursteinen av en bok «Femmila», som nok er den boka jeg oftest har gitt bort i julegave, og i fjor kom boka om Josef Elvebakken også kalt Josef Helvete. Som Thor skrev i en e-post til meg «en tømmerhogger og eneboer fra Nordre Land som plukket snus langs veien som andre hadde spyttet ut. En skikkelig hardhaus som levde fra 1900 til
1972. Han brukte en vedkubbe som pute og vasket seg en gang i året, da brant han klærne sine og tok på nye». Personligheter som dette går som en rød tråd gjennom de nærmere 30 bøkene i Gotaas’ forfatterskap. På tide å vie en hel kveld til disse fordums hardhausene. Tirsdag 28.Mars på Papirhuset.

På scena presis klokka 20

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk