Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Orphaned Land [IL] + Special Guests: Dead Venus [CH] + Ring of Gyges [IS] + Korypheu

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date 19. May 2023
Open from 20:00 to 02:00

Det bliver påske med proggresive, orientalsk og heavy metal når Orphaned Land fejrer 30 års jubilæum på Stengade til langfredag 2023. De er pionerer indenfor orientalsk metal og har bygget bro rundt i hele verden med deres hebraisk og arabisk-klingende metal.

Orphaned Land:
Et af de mest revolutionerende bands i heavy metal's musikhistorie, Orphaned Land er en ustoppelig styrke. Disse selvudnævnte 'orientalske metal' håndværkere blev dannet i Israel i 1991 og har brugt de sidste 30 år utrætteligt for at bruge deres kreative bestræbelser som et middel til at sprede et positivt og fredeligt budskab.

I løbet af seks konceptuelt dybe og musikalt geniale album har bandet været tro mod deres ord og forenet fans overalt i Mellemøsten og videre, uanset nation, ansigt eller tro.

De er enormt respekteret i den tunge ende af musikverden - bandet vandt det britiske magasin Metal Hammers 'Global Metal' -pris i 2014 - Orphaned Land er også blevet anerkendt for deres utrættelige bidrag til at bringe mennesker sammen og optjente tre store internationale fredspriser undervejs.

I mellemtiden har fans længe kæmpet for at se, at Orphaned Land tildeles Nobels fredspris, med mange tusinder, der allerede har underskrevet en online andragende. Med fans spredt over hele kloden, ikke mindst en diehard fan-base over den arabiske verden, bandets søgen for sandhed, kærlighed og håb har tydeligvis haft en bemærkelsesværdig indflydelse, i det omfang moderne-prog-legenden Steven Wilson har udråbt dem til at være et af de største metalbånd på planeten.

www.orphaned-land.com/
www.facebook.com/OrphanedLandOfficial

Dead Venus:
Seraina Telli dannede progressive rock bandet Dead Venus i begyndelsen af 2015. I et år eller deromkring kombinerede hun lead-vokal for det tyske neo-prog-band Surrilium med en solokarriere, men besluttede, at hun havde brug for sit eget hold for at udvikle sine egne ideer. Serainas unikke brand og stil gjorde det dog til en udfordring at finde de rigtige mennesker for projektet. Mike Malloth (trommer) fik opkaldet og anbefalede bassisten Andre Gaertner at færdiggøre trioen.

www.deadvenus.com

Ring of Gyges
Ring of Gyges er en islandsk progressiv metal gruppe fra Reykjavik, Island. Bandet blev dannet i 2013 af Helgi, Einar og Guðjón men de blev snart tilsluttet af Gísli. Trods nogle lineup ændringer undervejs har de fastholdt deres ambition om at skabe ambitiøse og progressive musikalske landskaber.

ringofgygesband.bandcamp.com/

+ Support: Korypheus (feat ex medlemmer af Jinjer)
-------------------------------------------------------------------
Entré: 195 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 220 kr i døren!

Links to artist

Det bliver påske med proggresive, orientalsk og heavy metal når Orphaned Land fejrer 30 års jubilæum på Stengade til langfredag 2023. De er pionerer indenfor orientalsk metal og har bygget bro rundt i hele verden med deres hebraisk og arabisk-klingende metal.

...

Tickets
Ticket name Choose amount
Orphaned Land [IL] + Special Guests: Dead Venus [CH] + Ring of Gyges [IS] 195,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve