Skyhøyt i Fjæra, Skyhøyt Live Scene // Molde, Retiro

Retiro, Molde
02-03. juni 2017
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 01:00
https://www.facebook.com/events/1628713867436589/

Vi ønsker velkommen til Ret(i)ro i Molde og en "arena" som vi tror mange har ønsket å bruke til noe mer enn bading.
Fredag:
Young Fogertys består av medlemmer fra velkjente band som Black Debbath, El Cuero og Thulsa Doom med flere og må kunne sies å være Norges (og kanskje verdens) beste Creedence Clearwater Revival tributeband. Gled dere til en haug med klassikere!

Vi i snakker om en av Norges beste soloartister Morten Abel, som fikk sitt gjennombrudd med Mods og The September When. Og sist men ikke minst snakker vi om den ultimate hyllesten til Prince i konsertform, satt opp av Christer Falck og Petter Aagaard. De har med seg en hel samling av den norske musikkeliten som fremfører låter fra karrieren til Prince.

Lørdag:
Musikalsk mimrestund, med det norske bandet «Brothers In Arms» og deres hyllest til Dire Straits.
Da gitarist Ketil og bassist Lars spilte i sitt første band sammen som tenåringer, var Dire Straits, med gitarist og låtskriver Mark Knopfler i spissen, et av forbildene. Sammen med flere musikalske venner hyller de nå sine gamle helter!
Vi har tidligere presentert vårt lokale stjerneskudd Dina Misund som har sunget seg inn i manges hjerter. Stemmen fra Romsdal stiller med fullt band på Retiro denne kvelden. Dina har vunnet Musikkprisen, vært på VG-Lista og deltatt på Melodi Grand Prix.
Så avslutter vi med vår alles kjære Kari Bremnes, som hadde sitt store gjennombrudd i 1987 med albumet Mitt ville hjerte, som hun forøvrig vant Spellemannsprisen for samme år. Kari er kjent for å være en av landets fremste kvinnelige sangere, tekstforfattere og melodiskapere. Need we say more?

Billettnavn Velg antall
2 dagers pass 2. og 3. juni //Molde, Retiro kr990,-
Lørdag 3/6-2017 m/ Brothers in Arms, Dina Misund og Kari Bremnes kr590,-
Fredag 2/6-2017 m/ Tapas på Scandic Seilet + busstransport til Retiro kr950,-
Lørdag 3/6-2017 m/ Tapas på Scandic Seilet + busstransport til Retiro kr950,-
Fredag 2/6-2017 Young Fogertys, Morten Abel og PURPLE RAIN – en hyllest til Prince kr590,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk