MY FAIR LADY

Cinemateket USF
26. februar 2017
Dørene åpner kl 12:45
Dørene stenger kl 13:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14400

SØN 26. FEB KL. 13.00

My Fair Lady. Regi: George Cukor. USA 1964. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 2 t 50 min.

Utgangspunktet for filmen My Fair Lady var broadwaymusikalen med Julie Andrews i hovedrollen. Produsentene ville derimot ha Audrey Hepburn i hovedrollen som Eliza Dolittle. Det ble bråk da det kom for en dag at Audreys sangstemme ble dubbet av Marni Nixon, og enda verre: Audrey selv var ikke klar over at dette kom til å skje.

Tross kontroversene er My Fair Lady en flott, engasjerende og ikke minst mektig opplevelse! Filmen forteller den velkjente Pygmalion-historien om en ung, ubehøvlet pike som strigles og introduseres for ”det gode selskap”. Det hele begynner med at den eldre og noe uhøflige professoren Higgins gjør et veddemål om at han kan få hvem som helst til å bli en dannet person. Inn kommer Eliza, og Higgins’ selvgodhet får seg en liten knekk i møte med henne.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk