Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Tundra i Vor Frelsers Kirke

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Thursday 17. June 2021
Open from 20:30
Show starts 21:00

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere Tundra i samarbejde med Vor Frelsers Kirke! Glæd dig til en oplevelse i en ganske særlig setting, når vi åbner dørene til denne kirkekoncert.

Tundra er et nordjysk band, hvor Harper, indiske instrumenter, akustisk klaver og percussion møder analoge synths, Würlitzer og elektrisk guitar og forenes gennem Sofie Trolles stærke vokal.

Mens landet lukkede ned, lukkede Tundra sig inde i Vor Frelsers Kirke og begyndte at arbejde på et nyt album. Bandets verdensomfavnende lyd var et oplagt match til det store kirkerum, og således kom idéen til at lave en totalkoncert i det samme rum, som numrene var blevet skabt i - som et tak for lån.

Bandet fortæller: De sange vi skrev i Vor Frelsers Kirke er tæt knyttet til det specifikke rum, de er blevet til i. Kirkebænkene, det mosaiksprængte lys fra vinduerne, korset, duften af kaffe fra kirkekontoret og salmebøgerne på hylderne er på en måde med i musikken. De er "medspillere", og vi bilder os selv ind, at vi kan høre noget højstemt og sakralt på de nye sange, og det synes vi publikum skal have lov til at få indblik i.
I totalkoncerten har Tundra valgt at involvere den visuelle kunstner SALLYR, der på lige fod med musikken skal bidrage med en stærk visuel oplevelse. Tanken med SALLYRs visuals er således, at de ikke kun skal komplementere musikken, men at de i sig selv vil være en oplevelse:

Vi har inviteret SALLYR med til at give koncerten et visuelt lag. Tanken er ikke at det visuelle kun skal til for at bakke musikken op - som det ellers tit er til koncerter - men snarere at det visuelle og musikken er ligeværdige elementer, der skal give publikum en helt særlig sanselig oplevelse i et helt særligt rum. Det fortjener vi alle sammen efter et kulturelt tørlagt år.


“Sammen med kvintetten i Tundra begav vi, tilskuerne, os afsted på en jordomrejse som blinde passagerer. En rejse igennem alverdens visioner, hvor man med åbne arme kunne opleve forskellige verdener. Effekten på publikum viste sig, da det omfavnende lydtæppe blev fjernet fra os, og ingen blandt publikum turde være den første til at klappe.“

(Nordjyske *****)

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere Tundra i samarbejde med Vor Frelsers Kirke! Glæd dig til en oplevelse i en ganske særlig setting, når vi åbner dørene til denne kirkekoncert.

Tundra er et nordjysk band, hvor Harper, indiske instrumenter,...

Tickets
Tundra i Vor Frelsers Kirke 75 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve