Sandefjord Hagefestival

Kurbadet, Sandefjord sentrum
20. May 2017
Doors open at 10:00
Doors closes at 17:00
http://www.herrfru.no/

Vi gjentar suksessen "Sandefjord Hagefestival" lørdag 20. mai, kl. 10:00 - 17:00 på Kurbadet i Sandefjord Sentrum. Foredragene koster samlet kr. 375,- og du bestiller nederst på denne siden.

Vi har vært så heldig å få selveste Hannu Sarenström til å komme å holde et foredrag om sin hage, sin hagefilosofi og hvordan han ser på hage og mat i kombinasjon.
Kjært barn har mange navn, og Hannu beskrives blant annet som hengiven hagemann, sjelfull forfatter, dyktig skribent, fotograf, kunstner og hagepoet.
Han er en populær radio- og TV-personlighet, og pressen elsker ham!

Madeleine von Essen burde være kjent for de fleste hageentusiaster! Madeleine har i flere år arbeidet med og bidratt til å bevare de gode, gamle sortene av roser og stauder. Hun har hatt store, offentlige oppdrag, blant annet som konsulent ved restaurering av parken på Bogstad gård, Universitetshagen i Oslo og flere prestegårdshager. Hun har også hjulpet mange private hageeiere med rådgivning og planlegging. I hennes foredrag denne dagen vil det bli lagt vekt på gamle roser og stauder.

Velkommen til en herlig dag i det gode livs tegn, med inspirasjon via foredrag og bilder samt hyggelig torgstemning ute!

FOR FULLT PROGRAM - LES MER PÅ FACEBOOK-SIDEN https://www.facebook.com/herrogfrujorgensen.no/ eller WEBSIDEN http://www.herrfru.no

Følg Sandefjord Hagefestival på facebookgruppen for å få oppdatert informasjon om arrangementet.

This event has concluded already.