Sandefjord Hagefestival

Kurbadet, Sandefjord sentrum
20. mai 2017
Dørene åpner kl 10:00
Dørene stenger kl 17:00
http://www.herrfru.no/

Vi gjentar suksessen "Sandefjord Hagefestival" lørdag 20. mai, kl. 10:00 - 17:00 på Kurbadet i Sandefjord Sentrum. Foredragene koster samlet kr. 375,- og du bestiller nederst på denne siden.

Vi har vært så heldig å få selveste Hannu Sarenström til å komme å holde et foredrag om sin hage, sin hagefilosofi og hvordan han ser på hage og mat i kombinasjon.
Kjært barn har mange navn, og Hannu beskrives blant annet som hengiven hagemann, sjelfull forfatter, dyktig skribent, fotograf, kunstner og hagepoet.
Han er en populær radio- og TV-personlighet, og pressen elsker ham!

Madeleine von Essen burde være kjent for de fleste hageentusiaster! Madeleine har i flere år arbeidet med og bidratt til å bevare de gode, gamle sortene av roser og stauder. Hun har hatt store, offentlige oppdrag, blant annet som konsulent ved restaurering av parken på Bogstad gård, Universitetshagen i Oslo og flere prestegårdshager. Hun har også hjulpet mange private hageeiere med rådgivning og planlegging. I hennes foredrag denne dagen vil det bli lagt vekt på gamle roser og stauder.

Velkommen til en herlig dag i det gode livs tegn, med inspirasjon via foredrag og bilder samt hyggelig torgstemning ute!

FOR FULLT PROGRAM - LES MER PÅ FACEBOOK-SIDEN https://www.facebook.com/herrogfrujorgensen.no/ eller WEBSIDEN http://www.herrfru.no

Følg Sandefjord Hagefestival på facebookgruppen for å få oppdatert informasjon om arrangementet.

Billettnavn Velg antall
Foredrag Sandefjord Hagefestival kr375,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk