GLOW - Live på Bryggerhuset

Bryggerhuset - Kvinesdal
29. april 2017
Dørene åpner kl 21:00
Dørene stenger kl 23:55
https://www.facebook.com/GLOW-212373185903465/?fref=ts

Lørdag 29.april får vi endelig besøk av GLOW.
Glow beatår av :Mads Pedersen – Sang – Keyboards – Fra Karmøy
Irene G. Sandtorv – Sang – Rythme – Fra Kvinesdal, John Kåre Cutta Gullestad – Sang – Gitar – Stomp – Fra Kvinesdal og Håkon Øgreid – Gitar – Sang – Fra Oslo

Når musikerne i Glow setter igang kan det fort ende med Tenna i tapeten og hæla i taket. På spillelisten står artister som Lizzy, Adele, U2, James Bay, Lady Andtebellum, Pink, Runaman og mange andre.
Den ekte Spillegleden blir fort smittsomt, og viljen til å ikke ville synge med kan virke ukontrollerbar. Kom og test ut viljestyrken din på bryggerhuset : )

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
Inngang Lørdag kr200,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk