Jack Grelle & Bo Outlaw & Løiten Twang Depot

Skytterhuset, Nord-Odal MCK
24. March 2017
Doors open at 20:00
Doors closes at 02:00
http://rootsymusic.se/artist.asp?CArtist=9975

Let’s go Honky Tonkin'
Dust of Daylight & Rootsy Live Presenterer: Bo Outlaw & Løiten Twang Depot og Jack Grelle (US)
Billetter legges ut om kort tid.
Fredag 24 mars vil vi i samarbeid med Nord Odal MC-klubb by på en real helaften i honky-tonkens navn.
Jack Grelle kommer fra St. Louis, Missouri. Det blir stor stas å få presentere han på Skytterhuset i Nord-Odal’n. Jack Grelle kommer med fullt band denne kvelden. Jack Grelle blir omtalt som en poet fra midtvesten. Musikken hans betegnes som Americana, Country og Honky-Tonk, krydret med både Cajun og Tex-Mex. Det går fra vals til countryrock med tekster på særs høyt nivå, det være seg å sparke fra seg med politiske ting til kjærligheten han føler for sin bestemor. Jack Grelle har delt scene med folk som Chris Stapleton, Billy Joe Shaver, Joe Ely og Pokey LaFarge. Jack Grelle er et navn folk må merke seg nå melder Rolling Stone Magazine. Han har spilt i 13 land over stort sett hele verden, og har også vært innom Norge tidligere. Nå har vi endelig klart å få han til å komme til Odalen. Dette her blir en kveld litt utenom det vanlige.
Som ikke det var nok så kommer også Bo Outlaw med sitt Løiten Twang Depot. Bo Outlaw tar turen fra Løten, over skogen og til Skytterhuset. Bo Outlaw bør nå være godt kjent for alle som hører på outlaw eller trucker country her til lands. Jeg tror dette er det nærmeste du kommer Charlie Daniels og Waylon Jennings i Norge i dag. Bo Outlaw & Løiten Twang Depot ga i fjor ut sin andre plate – Lonestar State Of Mind. Plata ble spilt inn i Nashville og høstet strålende kritikker da den kom ut.
Dette ligger godt an til å bli en country-kveld vi seint vil glemme.
Hva er vel bedre enn smaken av en skummende øl i lag med lukta av sagmugg og lyden twangy gitarer og countrymusikk slik den skal låte.
Bikers & Truckers… Ladys & Gents… Let’s go Honky Tonkin’

This event has concluded already.