Sliter du med angst? (Introduksjonskurs)

Unity Senter
16. mars 2017
Dørene åpner kl 18:30
https://www.facebook.com/events/102801406896114/?ti=icl

Sliter du med angst?

I dette foredraget vil jeg dele min historie om å finne veien ut av det tunge evigvarende mørke og hvordan man kan finne veien til en bedre virkelighet og hverdag.

Kurset passer for deg som sliter med angst i stor eller liten skala og som ønsker å utforske en annen tilnærming enn den tradisjonelle skolemedisinen.

Dette er et introduksjonskurs som varer 3 timer. Det er også mulig å melde seg på workshop 25-26. mars hvor vi jobber mer konkret i dybden. Les mer om dette kommer snart.


Hva kan du gjøre selv med noen nyttige verktøy og en ny forståelse?

Selv har jeg gått gjennom store deler av livet og hatt veldig vanskeligheter med å fungere sammen med andre mennesker. Angst, depresjon og sosiale problemer var det som holdt meg nede. Dette gjorde meg veldig forsiktig, tilbaketrukken, redd og til slutt psykisk syk.

Jeg ble nødt til å finne en vei ut av dette og det var en tung prosess med mye prøving, feiling og desperasjon.
På den veien fant jeg litt etter litt verktøy og forsåtelse som hjalp meg til å bedre forstå meg selv og komme meg opp igjen.
I dag lever jeg et godt og fullverdig liv med mye kjærlighet og livsglede.

Dette vil du få med deg i introduksjonskurset:
* Litt om min historie og hvordan jeg fant veien ut av angst.
* Hvorfor opplever vi at følelser, tankemønstre og angst står i veien fra å leve livet til det fulle?
* Hvem er du uten angst? Og hvordan kan du finne det ut?
* Hvordan lettest mulig håndtere angst i hverdagen


Dette arrangementet er et foredrag og du trenger ikke være redd for å måtte dele noe av deg selv uten at du selv ønsker det.

Ikke nøl med å ta kontakt for eventuelle spørsmål.

Du kan også se flere filmer fra min YouTube-kanal gratis her:
http://youtube.mesterverk.com

Er du usikker på om dette kurset er noe for deg?
Vet du allerede nå at du ønsker å gå "all-in" og begynne å jobbe med deg selv? Jeg arrangerer workshop 25-26. mars hvor vi bruker 2 hele dager til å gå dypere. Les mer om det her: (Link kommer snart).

Gleder meg til å bli kjent med deg! Vel møtt!


Øystein

Billettnavn Velg antall
Enkeltbillett kr250,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk