Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Withering Surface + Special Guests: Sylvatica

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Friday 19. November 2021
Open from 20:00 to 02:00

Withering Surface er tilbage efter 14 års pause. Siden er der kommet nyt anmelderrost album på gaden og vi glæder os til få dem på besøg, samme aften kommer Sylvatica forbi som netop har udgivet sit nye album 'Ashes and Snow'. Glæd dig til aften med hegn og melodisk dødsmetal!

Withering Surface:
Withering Surface fra Næstved markerede sig som det, på alle måder mest succesfulde danske melodiske death metal band, fra starten i 1994 til bandet gik i opløsning i 2005. Fire albums, og yderligere EP/single/demo udgivelser blev det til i bandets karriere.
Nu er Withering Surface tilbage efter 14 års pause. Et nyt album er ved at være færdigt, og der er koncerter på vej i 2021.

Der er kort sagt tale om en stilren melodisk death metal med plade der forsætter hvor Withering Surface slap og det virker som om alt er kørt i stilling for at bandet i den grad skal overtage verden. Men hvad er forskellen fra hvor Withering Surface slap i 2005?

-”Vi er ikke pludselig blevet et moderne band. Vi kommer tilbage med den klassiske skandi-metal-lyd vi altid har haft kærligheden til og stået for, og er mest af alt os selv – uanfægtet hvad der ellers er sket på metalscenen. Withering Surface kommer til at spille live igen, men vi er et helt andet sted nu i vores liv, så det bliver nøje udvalgte shows. Men når det er sagt, glæder vi os alle enormt til at komme ud og spille både gamle og nye numre”, uddyber Allan Tvedebrink.

targetgroup.bandcamp.com/album/meet-your-maker-2

Sylvatica:
Er du til melodisk dødsmetal med en snært af folk? Så er SYLVATICA lige din kop øl! Med deres nye album ASHES AND SNOW på gaden er bandet endnu engang klar til at indtage de skrå brædder og levere bombastisk, symfonisk, melodød-helvede i verdensklasse. Forbered dig på episk guitar-lir og nakkeknusende blast-beats kombineret i en catchy synergi, som kan få selv den mest elitære metaller til at føle sig som en vindblæst ridder på en sneklædt bjergtinde. Kom ud og se SYLVATICA, hvis du er vild med bands som WINTERSUN, KALMAH eller AMORPHIS!

sylvatica1.bandcamp.com/
---------------------------------------------
Entré: 155 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 170 kr i døren!

Withering Surface er tilbage efter 14 års pause. Siden er der kommet nyt anmelderrost album på gaden og vi glæder os til få dem på besøg, samme aften kommer Sylvatica forbi som netop har udgivet sit nye album 'Ashes and Snow'. Glæd dig til aften med hegn og melodisk...

Tickets
Withering Surface + Special Guests: Sylvatica 155 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve